Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Van olyan, hogy annyira vonzódsz valakihez, hogy az már fáj?? 😐

Soha ilyen nem történt velem, ha tetszett egy férfi akkor simán le tudtam annak, hogy jó képű, sármos, stb.. De van valaki akire nem is mondhatnad, hogy olyan jó képű, mégis annyira vonzódom hozzá, annyira be jön, hogy sokszor már rosszul vagyok ha a közelében kell lennem. Volt alkalom, hogy beszélgettünk egy koncerten, nagy volt a zaj és oda hajolt, hogy a fülébe mondjam mert nem hallja. Akkor és ott azt éreztem, hogy meg akarom csókolni őt de olyannyira erős volt bennem ez a vágy, hogy mintha valaki tolt volna oda hozzá, hogy csókold már meg. Mitől van ez? Soha sem történt ilyen velem, nem tudom kezelni ezt az érzést. És nem, nem szexuális vonzalom ez, nem arról fantáziálok, hogy de jó lenne ágyba bújni vele, hanem sokszor úgy meg ölelném, úgy hozzá bujnék, csak vele, mellette lenni. Pedig próbálom el nyomni magamban és nagyon szégyenlem magam emiatt mert van párom. Kerülni pedig nem tudom mert ugyanaz a munkánk, napi szinten látjuk egymást, naponta beszélünk. Már oda jutottam, hogy félek ő is meg érzi rajtam ezt, vagy esetleg észre veszi mivel a szemébe nézni is alig tudok, annyira zavarban vagyok tőle. Létezik, hogy egy ember meg érzi a másik érzéseit? Mi a fene ez? Nem tini vagyok már, de ilyen soha nem fordult még élő velem, pedig voltak pasijaim anno is. Bocsánat ha össze vissza írtam de munka szünet van, sietnem kellett.

2019. okt. 23. 14:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
4 éve vagyunk együtt a mostani párommal.
2019. okt. 24. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kis idő. De ez a kezdeti jel, hogy el kell kezdenetek dolgozni a kapcsolaton, kicsit felrázni az egészet -ha még akarjátok a másikat.
2019. okt. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!