Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is a gyakorikérdések oldal káros a párkapcsolatokra?
Azt látom, hogy mindenhol egyoldalúan írják le a kérdéseket, a saját bajukat mesélik csak el, erre pedig a kommentelők buzdítóak, hogy szakíts, csald meg, hagyd ott blabla.
A másik fele, mikor valaki kiír egy problémát, a kommentelők meg tömik a fejét, hogy ez mennyire nem oké. Pl mikor kiírják, hogy heti 3-4x van szex, és özönlenek a "hát ott vmi nem oké, mi napi 4x szexelünk már 10 éve" stílusú írások.
Itt mindenkinek tökéletes a kapcsolata? Nem dolgoztok, nincs stressz, szar időszak stb?
Őszinte leszek.
Szerintem ide mindenki picsogni jár. Értelmes kérdés nincs, sőt a kérdés feltevő is leszarja a kérdéseket. Nézz meg egy kérdést. Ha 3 oldalon keresztül is írnak a kérdést feltevő leszarja.
Azt is merem állítani hogy itt a kérdések 50%-át ugyan az a pár ember teszi fel hogy nyugodtan picsogjanak. Értelmetlen hülye kérdések melegágya lett ez a "kategória".
Az pedig külön kiemelendő, hogy értelmes beszélgetést se lehet végezni sem nővel sem férfival. Utóbbit nem tudom miért talán agyi szint, előbbinél pedig mert ha kiírja hogy beszakadt a lábujj körme mér ráírnak 10-en hogy ismerkednének vele.
Ja igen, és ezek a tanácsok.
Igazából ez olyan mintha katolikus papot kérdeznél hogy kell házaséletet élni... fogalma sincs soknak.
Az meg, hogy teli vannak szexuális "aberrációkkal" vagy csak szimplán "kiéhezettséggel" csak hab a tortán.
Én is sokszor felkapom a fejem ilyen válaszokra hogy napi 2-3 szex van náluk, 20 éve házasok stb. Én 30 évesen nemhogy napi 3 szex, de még heti 1 se férne bele az életembe a munka miatt. Jelenleg nincs senkim, ha lenne akkor se kívánnám sűrűn, mert sokat dolgozom és nagyon fáradt vagyok már ilyen tájban, úgyhogy örülök ha aludhatok. Ha meg nem csinálnám ezt a napi rutint akkor nem lenne mit a tejbe aprítani... Nekem is könnyebb lenne itt irkálni non stop, de inkább a munkát választom.
Úgyhogy lehet ide irkálni bármit, de normális ember nem kajálja meg a sok ökörséget.
Mégis itt vagytok....
Én itt csak az igazat írom. Sokszor tapasztaltabb emberek segítettek. Na jó voltak fúrcsa válaszok...vagy válaszom lehúzása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!