Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más szerint is a gyakorikérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is a gyakorikérdések oldal káros a párkapcsolatokra?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy mindenhol egyoldalúan írják le a kérdéseket, a saját bajukat mesélik csak el, erre pedig a kommentelők buzdítóak, hogy szakíts, csald meg, hagyd ott blabla.

A másik fele, mikor valaki kiír egy problémát, a kommentelők meg tömik a fejét, hogy ez mennyire nem oké. Pl mikor kiírják, hogy heti 3-4x van szex, és özönlenek a "hát ott vmi nem oké, mi napi 4x szexelünk már 10 éve" stílusú írások.

Itt mindenkinek tökéletes a kapcsolata? Nem dolgoztok, nincs stressz, szar időszak stb?

2019. okt. 22. 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Az enyémnek véget is vetett. A barátnőm belenézett a fiókomba és azonnal kidobott. 40F
2019. okt. 22. 21:18
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Inkább elszomorít, hogy mennyi apróság gátolhat meg egy kapcsolatot, ha az itteni válaszokat vesszük alapul..
2019. okt. 22. 21:19
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

Őszinte leszek.

Szerintem ide mindenki picsogni jár. Értelmes kérdés nincs, sőt a kérdés feltevő is leszarja a kérdéseket. Nézz meg egy kérdést. Ha 3 oldalon keresztül is írnak a kérdést feltevő leszarja.

Azt is merem állítani hogy itt a kérdések 50%-át ugyan az a pár ember teszi fel hogy nyugodtan picsogjanak. Értelmetlen hülye kérdések melegágya lett ez a "kategória".

Az pedig külön kiemelendő, hogy értelmes beszélgetést se lehet végezni sem nővel sem férfival. Utóbbit nem tudom miért talán agyi szint, előbbinél pedig mert ha kiírja hogy beszakadt a lábujj körme mér ráírnak 10-en hogy ismerkednének vele.

2019. okt. 22. 21:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Valahol igen, káros. De vannak tiszta szituációk is, ahol tényleg lehet adni hasznos tanácsot. Azért a válaszolók rengeteg dolgot nem tudnak és ez alapján írják a "szakíts vele" szöveget. Az első pedig még mindig ezen lovagol... Kellett neked előtte hagyni... :D
2019. okt. 22. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

Ja igen, és ezek a tanácsok.

Igazából ez olyan mintha katolikus papot kérdeznél hogy kell házaséletet élni... fogalma sincs soknak.

Az meg, hogy teli vannak szexuális "aberrációkkal" vagy csak szimplán "kiéhezettséggel" csak hab a tortán.

2019. okt. 22. 21:23
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

Én is sokszor felkapom a fejem ilyen válaszokra hogy napi 2-3 szex van náluk, 20 éve házasok stb. Én 30 évesen nemhogy napi 3 szex, de még heti 1 se férne bele az életembe a munka miatt. Jelenleg nincs senkim, ha lenne akkor se kívánnám sűrűn, mert sokat dolgozom és nagyon fáradt vagyok már ilyen tájban, úgyhogy örülök ha aludhatok. Ha meg nem csinálnám ezt a napi rutint akkor nem lenne mit a tejbe aprítani... Nekem is könnyebb lenne itt irkálni non stop, de inkább a munkát választom.

Úgyhogy lehet ide irkálni bármit, de normális ember nem kajálja meg a sok ökörséget.

2019. okt. 22. 21:25
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Kihagytad azt a kategóriát aki kamu történetekkel hencegni jár fel. Hogy márpedig ő 600 ezret keres, márpedig ő a nők álma, márpedig ő az aki ha csak megmozdul minden férfi a lábai előtt, aki még 50 évesen is az ellenkező nem álma, akinek csodálatos élete van, de nem akar hencegni és csak azért nem éli ezt a csodálatos életét, mert... hát izé :D
2019. okt. 22. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem cssk arra. Aki egyedül van, azt is elviheti egy tök negatív irányba, ha azt hiszi, ez a valóság. Engem pl. rendre lehúz, ezért is vagyok itt egyre ritkábban. Régebben tök jókat leveleztem itt emberekkel. Nőkkel főleg. Ma már hébe-hóba jön válasz privátra is. De le is xarom.
2019. okt. 22. 21:32
 9/15 anonim ***** válasza:
27%
Végre valaki leírta amit én is gondolok. Köszi. :DD
2019. okt. 22. 22:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Mégis itt vagytok....

Én itt csak az igazat írom. Sokszor tapasztaltabb emberek segítettek. Na jó voltak fúrcsa válaszok...vagy válaszom lehúzása

2019. okt. 22. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!