Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapig voltunk egyutt es tegnap elhagyott, mert szerinte nincs idom ra. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Hetente-kethetente tudtam csak talalkozni vele, mert dolgozom es egyetemre jarok mellette. Hulla faradt vagyok estere, reggel koran kelek, szerinte nincs idom arra, hogy legyen baratnom. Azt irta, hogy szeret engem, de maganyos mellettem, es neki kell a kozos programoZas. Nagyon odavagyok erte, most mit csinaljak?2019. okt. 21. 15:00
11/20 anonim válasza:
Talán egy kis időt kellett volna rászánni.
12/20 anonim válasza:
Tehat egy negy es nyolc koze eso szam, ahanyszor egyutt voltatok.
13/20 anonim válasza:
Talalt mar mast . Nem fogod vissza kapni.
15/20 A kérdező kommentje:
De rég volt ez a kérdés! 2019. szilveszterekor találkoztam valakivel, aki azóta a feleségem. :-)
2024. jan. 7. 21:22
16/20 anonim válasza:
Vigyazz kerdezo, meg nem tudod, mit fogsz kerdezni 2026-ban.
17/20 A kérdező kommentje:
Nem sírok, nagyon boldog vagyok :) csak már nagyon nem aktuális a kérdés
2024. jan. 8. 22:01
18/20 anonim válasza:
16+19: Ásd el magadat, már bocsánat! V.sz.l. azért írt ide, hogy azóta rendbejött az élete és örüljünk vele együtt. Nem kell ilyen viselkedés!
19/20 anonim válasza:
Mondjuk: érdekes a sztori, hogy másiknak kevés volt és utána feleség érkezett az életbe. ^.^ De talán csak nem kellett működnie és talán totál felesleges már beszélni róla. ^.^
20/20 anonim válasza:
Itt szerintem az lehetett, hogy nem akart valakire időt szánni.
Érdekes, amikor én 8 órát dolgoztam, vásároltam, főztem és még a beteg anyukámat is gondoltam, akkor volt időm, hogy találkozgassak az akkori párommal.
Talán mert akartam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!