Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen vagy csak én látok bele többet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy férfi, akivel már bő fél éve szenvedek. Nem udvarol nyíltan (ez a része zavar is, mert olyan, mintha hárítana), de állandóan flörtöl, szemez.

Mivel párkapcsolatban voltam, ezért nem is akartam belemenni, de bevallom tetszett a dolog és ő maga is. Most szingli lettem, de mégsem történik semmi.

Lehet, hogy nem is akar tőlem semmit? Vagy ha igen, akkor arra vár, hogy én lépjek? Nem tudom mire vélni és nem tudom, hogy mit tegyek. Ti mit tennétek?

2019. okt. 15. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarna valamit, lépett volna már.
2019. okt. 15. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

Talán nem akar búfelejtő pótlék lenni? Erre nem gondoltál? Hisz tudja, hogy kapcsolatban voltál, és nemrég szakítottál. Lehet, hogy intelligensebb, mint gondolod és megvárja, hogy teljesen elfelejtsd az exet.

Vagy menj oda és szólítsd le, ennyi.

2019. okt. 15. 21:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez lesz, mert az ex már nagyon kínlódós volt, nincs rajta mit felejteni. De tény, hogy szerintem is lépett volna már, ha akar valamit.
2019. okt. 15. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Vagy azt se tudja, hogy van-e valakid, vagy nincs. A körülmények ismerete nélkül nehéz bármi konkrétat mondani, de könnyen lehet, hogy fogalma sincs, ha netán esélye lenne nálad, szabad vagy-e, szabad-e a pálya, stb. De ha ennyire bejön, szólítsd le te és majd lesz valami.
2019. okt. 15. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak flörtölt, nem jelent semmit.
2019. okt. 16. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem beszélgetsz vele nem tudhatod..
2019. okt. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!