Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennek a kapcsolatnak mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a kapcsolatnak mi lehet a jövője?

Figyelt kérdés

Hosszú a történet... Én egy szegény lány vagyok, sosem voltam még külföldön nyaralni, azonban idén nyáron eljutottam Horvátországba a nagynéném segítségével. A tengerparton összeismerkedtem egy fiúval akibe rögtön egymásba szerettünk és megígérte hogy eljön miattam Magyarországra. Meg is tette... Ma ment el. Az ittlete számomra meglepő volt. Október 4.en jöttünk össze amikor a hotelja liftjeben megcsókolt. Az első nap már felmentunk a hotelja szobajaba ahol történtek dolgok. Másnap volt a szülinapom amire a szüleim meghívták el is jott hozzánk ottaludt és kaptam tőle rózsát ami nagyon kedves volt tőle. Másnap gondoltam megmutatom a város nevezetességeit amire igent mondott egy szép parkban voltunk ahol nekiállt fuvezni ( nem is tudtam róla hogy ezt csinálja) kicsit csalódás volt számomra. Az elkövetkező napokban egyre bátrabb lett, azt mondta osszehozna egy 3ast a barátnőmmel akinek KAPCSOLATA van és összevesztem vele mondván hogy nem becsüli a kapcsolatát a lánynak és hagyja őt békén.Kovetkezo nap újabb vita mert elvitt minket Budapestre kirándulni és vezetés közben kezdett el drogozni amin kiakadtam mert akár meg is hallhattunk volna. Szex közben erőszakos volt velem, fojtogatott amit megkérdeztem miért van és elvileg azért csinálta így mert így akarja izgalmassá tenni a dolgot szte a szimpla szex unalmas. Egyszer úgy folytatott hogy bekonnyeztem azóta bocsánatot kért és megkérdezte hogy hogy jó nekem tehát figyelmesebb. Alapból normális fiú csak vannak hülyeségei amikor néha szív. Amikor nem tette romantikus volt, elvitt vacsorazni, a családommal töltött időt, a hugommal is összebarátkozott, meglepett a rozsaval, mondta hogy szeretlek. Úgy igazából október 7.en jöttünk össze mert akkorra vált komollya a dolog. Megígértuk hogy egyikünk se fogja megcsalni a másikat elkérte az insta fiókomat mert kicsit bizalmatlan meg velem.amit furcsaltam meg hogy szex közben képet csinált rólam. Nála ez ilyen mánia... Szereti a barátnőjét meztelen látni főleg ha tavkapcsolatrol van szó mint nálunk. 3honap múlva megyek hozza. Elvileg az édesanyja szeretettel vár. És lakhatok majd náluk.

20/L

2019. okt. 13. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Bakker. Nem is tudsz róla semmit erre ennyi minden ilyen gyorsan. Még csak meg sem próbálja magát jó fényben feltüntetni előtted. Füvezik, másnap már a barátnődet dugná te meg még a kódjaidat is odaadod mert, hogy ő még nem bízik benned? Hát ezek alapján inkább neked nem kéne benne bízni nem gondolod? Első együttlétnél lefényképez? Ne haragudj de te nem vagy normális.
2019. okt. 13. 23:18
 12/14 Rockarc ***** válasza:
88%

Kiallitottal a szuleidrol egy olyan bizonyitvany, hogy az elmult 20 evben teljesen alkalmatlanok voltak a gyereknevelesre. En nagyon szegyelnem magam, ha a lanyom felnott emberkent igy es ezt csinalna, mint te. Azt jelentene, hogy semmit, de semmit nem sikerult megertenie az eletrol. 10 evesek kulonbul gondolkoznak, mint te, eleg sz..r eleted lesz, nagyon nem vagy kesz a felnott eletre, de mar teljes gazzal nyomod, hogy te felnottest jatszol. Par ev, es egy kiegett no leszel, felredobva valahova.

43F

2019. okt. 14. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Ez eléggé durva szerintem! Mégis egy ilyen férfi mellett milyen jövő várhat rád? Valószínűleg itt a drogozásnak nem lesz vége hip hop! Milyen életcéljai lesznek e mellett? A többiről ne beszéljünk! Egy kicsit vehetnéd komolyabban ezt a dolgot mint á rendes amúgy stb.
2019. okt. 14. 21:18
 14/14 Noren1989 ***** válasza:

Amúgy csak nekem ismerős egy casting-es oldalról a kerettörténet? Márhogy a másik szereplő nézőpontjából.

Szerintem szimplán felkerültél egy hasonló oldalra emellett, ha nem kamu a kérdés.

2019. okt. 14. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!