Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok ötletet! Mit vegyek neki?
^^
én elég kreativ vagyok..
ha van hobbija, abba az irányba tapogass...
ha.. dohányzik vagy szereti a jó italokat akkor megint egyértelmű.
a dohányosoknak ajánlani tudom a Nargilét. Sokan tévesen kábszernek hiszik, pedig csak arról szól hogy dohány helyett aromás aszalt gyümölcsöket szivnak széndarab alatt hevitve. ^_^
ital: vannak csudiszép bortartók, és lehet pár helyen kapni névre szóló cimkézett bort.
nagypapám imádta az ilyet.
a cimkén ez szokott állni. "ezt a xy bort xy személy részére palackozták ...ekkor"
jópofa.
gravirozott toll, vagy egyéb eszköz amit munkahelyén használhat. szerintem ma már lehet olyan USB-t is kapni XD
bár emlitetted, és ki is lőtted én valentin napra a páromnak egy fotósnál csináltattam képeket. nem sex jellegüek, és a fél éves lányunk is rajta van, de ez gondolom nálatok nem bizti h jó ^_^
ruhák, kesztyü sapi egyéb átlagos dolgok kilőve. XD
ha mindneképpen áldozol rá akkor nézz ki neki egy jobb órát és gravirozz a hátuljára valami szépet.
lehet idézet, vers, első randitok dátuma, vagy valami amit csak ketten értetek.
én erősen gondolkodom, hogy páromnak a házassági gyürüjét ellopom és bele gravirozom a gyűrűk ura monológot XD
"Egy gyűrű mind fölött, Egy gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen,"
XD
sokak szerint elcsépelt, de nekem tetszik a kisherceg idézet is.:
"jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos az a szemnek láthatatlan."
remélem találsz jó ötletet a felsoroltak között. ^__^
Kérdezd meg a barátod egyik fiú ismerősét, hátha vele beszélt olyan dologról ami segíthet neked a választásban. Ha szeret barkácsolni, akkor egy szerszámnak biztosan örülne. Ha érdeklik a számítógépek, akkor sokféle kiegészítőből választhatsz.
A szexi ajándék kategória. Csipkés fényes combfix harisnya mint esti meglepetés (ha még nem próbáltátok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!