Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik vagy igazat mond?
Figyelt kérdés
Van egy pasim akivel 2 hónapja járunk, de az elején közölte, hogy nem szeret, és én is azt mondtam neki, hogy akor legyen érezlmek nélküli kapcsolat. Erre pár napja közölte, hogy szeret és eddig hazdott nekem is meg magának is. Most ebből mi az igazság?2008. nov. 16. 21:35
1/5 anonim válasza:
A kapcsolat elején nyilván nem volt még szerelmes belés, idő kell neki még kialakul. Szerintem szeret téged és téged akar.
2/5 anonim válasza:
az érzelmek folyamatosan változnak.
a párkapcsolat egy lutri, ami vagy jól végződik vagy nem.
meglehet, hogy csak tetszésből kezdett veled járni, és kialakult.
de benne van a pakliban, hogy csak azt mondja amit szerinte hallani akarsz.
erről magadnak kell megbizonyosodnod, ne várd, hogy olyanok mondják meg, akik sem téged sem őt nem ismerik.
A szerelemnek azonban vannak jelei ^^
keresd a jeleket.
a figyelmesség, a szeretet, és a irántad való tisztelet jeleit!
3/5 anonim válasza:
Pf... itt nem azt jelenti a hazugság, mint amit a kisgyerek csinál, miután fölfalta az összes csokit és nem vallja be...
4/5 anonim válasza:
szerintem szeret. és nincs igaza a második válaszolonak hogy azt modnja amit te akarsz hallani, mert eleve ha azt teszi amit te akarsz az már eleve kizárja azt hogy nem szeret téged.
5/5 anonim válasza:
Szerintem szeret téged vagy csak vmit akar majd kérni tőled erre nagyon ügyelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!