Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miféle reakció, most mi legyen, hogy mondhatott ilyet a párom?
Kesik a menzeszem. Bar cisztas vagyok, allandoan kesik, osszevissza jon meg. Tegnap neztem a hasam kicsit nagyobbnak tunt. Lehet csak puffadas nem tudom. Mondtam este a paromnak hogy figyelj kesik, mar 2-3 hete meg kellett volna jonnie( de lehet hogy tobb nem tudom, mert evek ota kiszamithatatlan h mikor jon meg..) erre nem reagalt semmit, vagy kb mintha kozoltem volna hogy menni kell vasarolni..
Erre leoltottam hohy hogy lehet ekkora taplo, hogy ki tudja mivan , lehet hogy terhes vagyok, es konkretan nem is erdekli, le sem s*arja.. erre leorditott (!) hogy vegyek vissza, EZ NEM AZ Ő PROBLÉMÁJA, ő se panaszkodik nekem hogy a szerelő nem bírja megcsinálni hónapok óta a kocsiját..
Ja mert egy kocsi meg egy ilyen helyzet hogy késik az full ugyanaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!