Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex gondok a kapcsolatomban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex gondok a kapcsolatomban, de szakítani nem akarok semmiképpen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tényleg az elején leszögezném, hogy a szakítás nem opció. Mindennél jobban szeretem a barátomat, elképesztően szerelmes vagyok belé és vonzódok hozzá.

A kapcsolatunk szerintem fantasztikus, nagyon kedves velem, törődő, figyelmes, sok programot csinálunk együtt, folyton puszilgat, bókol, szeretget.

1 éve vagyunk amúgy együtt, de még mindketten otthon lakunk a szülőknél, ettől függetlenül heti 5-6 alkalommal találkozunk. (22 évesek vagyunk)

A baj az ágyban van. Én napi szinten szeretnék szexelni, vagy legalább heti 4-5 alkalommal, akkor is kiadósat. Ezzel ellenben vele heti 2-3 szex van, az is rövid ideig, mert egyszerűen túl hamar elmegy. Csinálja a kihúzós, rászorító módszert amivel tudja késleltetni, de így nyilván nem túl élvezetes...

Sosem bírja sokáig, utána persze mindig befejez engem is, de így nincs sok élvezet benne. Rengetegszer színleltem orgazmust is, mert tudom, hogy ha szóvá teszem hogy nekem ennyi nem elég, akkor minden önbizalmát lerombolom és feszült lesz, ami szintén nem segít a szex gondokban.

Tényleg nem akarok szakítani. De nem tudom ezt hogyan vessem fel, hogyan változtassak a dolgokon anélkül, hogy őt megbántanám.

Mikor összejöttünk is nagyon hamar elment, akkor alig bírta 1-2 percig (első bnője vagyok), azóta ez nagyon sokat javult és mindig mondom is neki, hogy mennyire jó, mennyire ügyes, mennyit fejlődött stb.

2019. okt. 10. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is a második menetre szavazok, ha te még nem vagy ott és ő bírja még. Ha nem, akkor segítsen kézzel-szájjal.

Nálunk is a pár relatív gyorsan elmegy, utána segít nekem, nem szoktam ezügyben hiányt érezni. 30n

2019. okt. 10. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Én is a második menetet javaslom. Nálunk is hasonló a helyzet, elsőre nagyon hamar elmegy, de utána pettingelünk, kényeztet, aztán újra bevetésre kész (bár én nem az első barátnője vagyok). Másodszor már nem mindig megy el, de ez neki nem probléma, hiszen előtte kielégült.

Beszélgessetek sokat, próbáljatok ki több mindent, vegyetek akár játékszereket...stb. Ennek már tényleg csak a fantáziátok szab határt, szóval legyetek kreatívak. A szex tényleg fontos eleme egy kapcsolatnak, éppen ezért az emberiség már elég sok mindent kitalált, hogy minél élvezetesebb legyen.

2019. okt. 10. 16:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell beszélni. De ne azt mondd, hogy neked ez nem elég. Hanem pl hogy olyan jó, jó lenne, ha második menet is lenne.

Másrészt hagyd abba az orgazmus színlelését. Az az egyik legcsúnyább átverés.

2019. okt. 10. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem akarok egy nimfo p*csának se tűnni - mirol beszelsz? Gondolod, hogy a ferfi aki imad teged nimfomannak fog belyegezni, mert kivanod vele a sexet? Ez kicsit gyerekes...

Ha nem kepes arra, hogy egymas utan 2 menetet lezavarjon (nem perceken belul, hanem pl. fel-1 oras pihi utan), akkor csinald ugy, ahogy elobb irtad, delelott egyet meg delutan egyet. Nyugodtan kezdemenyezz. A tartos kapcsolat titka, hogy nem felunk dolgokat megtenni attol tartva, hogy jaj mit fog szolni a masik. Senkinek a velemenye nem szamit csak a tied meg az ove. Beszelj vele. Ha minden mas nagyon jol mukodik, csak ez nem, akkor tessek vele nyiltan/oszinten beszelni. Siman meg fogjatok tudni oldani, kitalaltok valamit ami nektek mukodik, minden mas le van tojva.

"Rengetegszer színleltem orgazmust" uristen ez nagyon gaz. Ez egyfajta hazugsag, hazugsagnak SEMMI helye a kapcsolatban, meg akkor sem ha azt hiszed, hogy ezzel neki teszel szivesseget.

Ertelmes lanynak tunsz, tutti hogy meg fogjatok tudni oldani, csak beszelni kell rola!

Sok sikert :)

40/n

2019. okt. 10. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha már most ilyen, mi lesz később? Az én volt párommal jó volt a szex, naponta többször és minden nap. De össze költözés után kevesebb lett, majd abba is maradt hónapokra, kiderült hogy megcsalt és elhagytam. Mert hát ugye lakva ismeri meg az ember a másikat, és ha "cseszteted" dolgok miatt, már nem kell inkább otthon a szex.
2019. okt. 12. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!