Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom beszeretne mutatni a szüleinek és kicsit félek . Szerintetek az egész nevemet mondjam vagy elég keresztnév?
Édi vagy:) (ez a legfontosabb kérdésed?)
Egyébként teljesen mindegy, legalább megjegyzik, mondhatod az egészet is. Attól is függ, a párod mennyit beszélt eddig rólad otthon. Ha sokat akkor elég a keresznév is.
Egyébként meg tök mindegy, az emberek többsége úgysem a névre figyel, hanem az arcra, gesztusokra.:D
A kézfogás pedig ne legyen sem túl erős, sem túl lagymatag:)
Teljes ember , teljes név !
ha fél ember vagy akkor elég a keresztnév !
egy bemutatkozás alkalmával már nagyon sokat le lehet szülni egy emberből !
Nem hiszem, hogy olyan nagy nehézség határozottan és érthetően kimondani a neved bemutatkozáskor !:S
Utolsó, te leSZÜLNI szoktál dolgokat más emberekről? Én azt hittem, hogy az emberek 100%-a max. leSZŰR valami tapasztalatot. De úgy látszik, csak a 99,9%.
Kérdésre válaszolva : én csak a keresztnevemet mondtam, amikor a barátom bemutatott a szüleinek, mert 9 hónap járás után történ a nagy találkozás. Rengeteget tudtak már rólam addigra. Ha te is így vagy, értelemszerűen csak a keresztneved kell. És ha teljes neveddel mutatkozol be, szerintem kimértnek tartanának. Próbálj laza lenni :) ( de ne annyira, hogy szétess )
Utolsó : NYELVTANÓRA!
már bocs 11:02 te mekkora egy paraszt vagy !!!!
ezért jársz az oldalra, hogy azt nézd ki ír el egy betűt ???
szánalmas vagy már bocs !
te nem szoktál soha elírni egyetlen egy betűt sem ? te nagyon okos ember lehetsz !!! :D nyelvanóra !!!!
képzeld jártam nyelvtanórára , de nem gondolom, ha egy betűt félre ütök, akkor már le kell szólni !
Mekkora egy IQ bajnok lehetsz !
neked be sem kellett mutatkoznod máris LESZÜLTEM milyen rosszindulatú ember vagy !!!!!!!!
11:02, nálatok így megy?
"9 hónap járás után történ a nagy találkozás"
nálunk nem így történT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!