Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja a barátnőm: "most A pontban vagyunk, és szedd össze, hogy neked mi lenne a B-be lépés" vajon mit akar hallani?
A B-be lépés vagy közös otthon, vagy eljegyzés/esetleg esküvő terv, esetleg már továbblépve ehhez +-ban gyerekvállalás terve.
Vagy együtt ez, így:közös otthon+közös tervek.
Ha 3 éve vagytok együtt, külön éltek, szerintem érthető,hogy tovább szeretne lépni.
Gondolom, az igazat akarja hallani.
Merre halad a kapcsolatotok szerinted? Amit mondasz neki, azt össze fogja hasonlítani a saját jövőbeli elképzeléseivel.
Cs-re utalt.
A pontból rusholtok B-be. Közben figyeltek hol a gubbaszt a camper.
Mert 3 év elteltével úgy gondolhatja,hogy megrekedt a kapcsolatotok, telik az idő, és nincs tervetek a jövőre. Ő gondolkodik természetesen és nem Te.
Persze a szexmegvonást és egyebeket én sem értem, de nem is erre kértél véleményt.
Nem tudom, mennyire pontosan kérdezett, de ez így nem lesz jó, egyik részről sem:
1: Ő elvárja, hogy TE oldd meg a dolgokat, és te is találd ki, hogyan oldod meg. Ő ebben nem fog neked segíteni, nem ad információt, nem mondja meg, hogy ő mit szeretne, vagy hogyan képzeli a dolgokat.
VISZONT büntetni azt fog, ha te nem találod ezeket ki, és nem teljesíted megfelelően.
2: Te meg simán csak buta vagy ahhoz, hogy mindezt felfogd, vagy - ami rosszabb - nem is érdekel ez téged. Te csak mulatni akarsz vele, dolgozni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!