Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti egyutt lennetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egyutt lennetek egy ilyen lannyal?

Figyelt kérdés
Olyannal, aki regen allandoan veszekedett es most is a legkisebb semmisegen felkapja a vizet. Viszont ami a fo gond hogy en emiatt a viselkedese miatt eljarok szombatonkent buliba olyanokkal akiket ismerek mar kb 10 eve vagy tobb es csajok meg nem vagy csak nagyon elvetve vannak ott ahol vagyunk. Ot nem lehet vinni mert senkit sem erdekel a mocskolodasa meg az orjongese. Regebben jott de mar megunta mindenki amit muvel. Ezert cserebe o mas pasikkal reszegedik le ugy hogy tobb alkalommal tobb napra eltunt es nem volt peldaul hogy meg kellett kerdeznie akikkel ivott hogy megdugtak e mert nem emlekezett (allitolag nem). Raadaskent ezeken az ivasain o az egyeduli csaj vagy nagyon neha van meg rajta kivul es a pasik egesz nap hivogatjak meg irogatnak neki, hogy meg akarjak bâszni. Ha meg kijelentem, hogy elmegyek hetvegen akkor vege a kedvessegnek, orjon hogy megol, akkor nem tudok menni sehova. Tehat addig kedves amig az van amit o akar.
2019. okt. 8. 07:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy teljesen összeilletek.

Ő is hanyag, slendrián, félrekacsintgató - meg te is.

2019. okt. 8. 10:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. okt. 8. 11:11
 13/22 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,hogy még miért vagy vele,ahelyett,hogy elküldenéd a fenébe.
2019. okt. 8. 11:32
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lehetsz jobb nála. Miért? Azért, mert még mindig együtt vagy egy ilyen undorító emberi hulladékkal mint ez a nő. Ez pedig téged minősít, de nagyon.
2019. okt. 8. 11:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a privatban a kioktatast a vesszo es az ekezet helyerol a telefonomban. Nagyon hasznos volt. Eddig is tudtam, de mivel siettem ezert nem idoztem ilyenekkel, gondolom azert el lehetett olvasni es nincs tele helyesirasi hiabakkal sem. Aki ezen fenn akad annak a jo edes ..... ;) A masik meg, hogy nem ertem azt a valaszadot, aki szerint en is megcsalos vagyok, holott vilagosan leirtam, hogy en kikkel jarok el. Na mind1, megertem, hogy ilyen debil emberek itt vezetik le az idegesseguket. Tisztelet a keves kivetelnek.
2019. okt. 8. 11:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt áruld el, te nagyokos, hogy miért is vagy együtt egy ilyen selejt nővel? Mi a kifogásod?
2019. okt. 8. 12:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
" Anyatokat..." "Aki ezen fenn akad annak a jo edes ..... ;)" Nem a helyesirásoddal van a nagyobbik baj! Becsüld meg ezt a csajt, mert jobbat érdemel nálad!
2019. okt. 8. 12:19
 18/22 A kérdező kommentje:

Utolso elottinek: a kerdest epp ezert tettem fel, hogy megnezzem mas emberek hogy allnak ehhez a dologhoz, erdemes lenne-e meg tobb evet erre a kapcsolatra aldozni.

Utolsonak: aki meg mindig a vesszokon okoskodik az tehet egy szivesseget.

2019. okt. 8. 12:27
 19/22 A kérdező kommentje:
Na mindegy letettem mar arrol, hogy itt normalis valasz lesz, azt a parat kiveve, nem pedig szemelyeskedes. Szajkaratehoz meg se kedvem, se idom. Mindenkinek jo okoskodast mas kerdeseknel is. Annak a par embernek koszonom, aki ertelmes, ide kapcsolodo valaszt irt.
2019. okt. 8. 12:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolso elottinek: a kerdest epp ezert tettem fel, hogy megnezzem mas emberek hogy allnak ehhez a dologhoz, erdemes lenne-e meg tobb evet erre a kapcsolatra aldozni."

De ez miért releváns? Ha 10 válaszoló hajlandó szenvedni egy ilyen kapcsolatnak csúfolt szarban, akkor inkább te is szenvedsz még pár évig? Szereted, boldog vagy, megkapod a kapcoslatban amire vágy? Nem, nem és nem. Akkor meg mire vársz? Ennél a szarnál egyedül is sokkal jobb..

2019. okt. 8. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!