Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egyutt lennetek egy ilyen lannyal?
Én is úgy gondolom, hogy teljesen összeilletek.
Ő is hanyag, slendrián, félrekacsintgató - meg te is.
2019. okt. 8. 10:49
2019. okt. 8. 11:11
Azt nem értem,hogy még miért vagy vele,ahelyett,hogy elküldenéd a fenébe.
2019. okt. 8. 11:32
Szerintem sem lehetsz jobb nála. Miért? Azért, mert még mindig együtt vagy egy ilyen undorító emberi hulladékkal mint ez a nő. Ez pedig téged minősít, de nagyon.
2019. okt. 8. 11:34
15/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a privatban a kioktatast a vesszo es az ekezet helyerol a telefonomban. Nagyon hasznos volt. Eddig is tudtam, de mivel siettem ezert nem idoztem ilyenekkel, gondolom azert el lehetett olvasni es nincs tele helyesirasi hiabakkal sem. Aki ezen fenn akad annak a jo edes ..... ;) A masik meg, hogy nem ertem azt a valaszadot, aki szerint en is megcsalos vagyok, holott vilagosan leirtam, hogy en kikkel jarok el. Na mind1, megertem, hogy ilyen debil emberek itt vezetik le az idegesseguket. Tisztelet a keves kivetelnek.
Inkább azt áruld el, te nagyokos, hogy miért is vagy együtt egy ilyen selejt nővel? Mi a kifogásod?
2019. okt. 8. 12:10
" Anyatokat..." "Aki ezen fenn akad annak a jo edes ..... ;)" Nem a helyesirásoddal van a nagyobbik baj! Becsüld meg ezt a csajt, mert jobbat érdemel nálad!
2019. okt. 8. 12:19
18/22 A kérdező kommentje:
Utolso elottinek: a kerdest epp ezert tettem fel, hogy megnezzem mas emberek hogy allnak ehhez a dologhoz, erdemes lenne-e meg tobb evet erre a kapcsolatra aldozni.
Utolsonak: aki meg mindig a vesszokon okoskodik az tehet egy szivesseget.
19/22 A kérdező kommentje:
Na mindegy letettem mar arrol, hogy itt normalis valasz lesz, azt a parat kiveve, nem pedig szemelyeskedes. Szajkaratehoz meg se kedvem, se idom. Mindenkinek jo okoskodast mas kerdeseknel is. Annak a par embernek koszonom, aki ertelmes, ide kapcsolodo valaszt irt.
Utolso elottinek: a kerdest epp ezert tettem fel, hogy megnezzem mas emberek hogy allnak ehhez a dologhoz, erdemes lenne-e meg tobb evet erre a kapcsolatra aldozni."
De ez miért releváns? Ha 10 válaszoló hajlandó szenvedni egy ilyen kapcsolatnak csúfolt szarban, akkor inkább te is szenvedsz még pár évig? Szereted, boldog vagy, megkapod a kapcoslatban amire vágy? Nem, nem és nem. Akkor meg mire vársz? Ennél a szarnál egyedül is sokkal jobb..
2019. okt. 8. 12:37
Kapcsolódó kérdések: