Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felrázni a párom? Felébreszteni benne újra a vadászösztönt? Mi a véleményetek a páromról?
Nagy szenvedéllyel indult a kapcsoaltunk, de viszonylag korán , a 20as éveink elején már összeköltöztünk, és az évek során sajnos elkényelmesedtünk egymás mellett, megszoktuk egymást, meg hát sokat vitáztunk az évek alatt (ált. én voltam a hisztis)
Neki ez jó! Szeret engem, mindent megad tényleg biztonságot, kedvességet, figyelmet, odaadást stb.
De nekem nem jó. A vonzalom, a szexuális dolgok nagyon hiányoznak nekem, többször próbáltam már az utóbbi jó egy évben-másfél évben le ülni vele beszélni erről, próbáltam sírva, szépen, csunyán, kiabálva, halkan!!
Néha nem értette mi a bajom mert szerinte semmi baj nincs nálunk és visszatámadott, de néha igazat adott, hogy "hát valóban" úgymond felőle újíthatunk, majd ő is próbál figyelni, úgy viselkedni. De sose sikerül ezt visszabillenteni hiszen akkor nem írnék ide! A legszörnyűbb az egészben az, hogy jól esik mikor mások olykor bókolnak, vagy egy helyes ismerős végig mér, stb... mert ez esne jól tőle is. És ez egyre többször és jobban jól esik már másoktól. Például mikor kiöltözöm neki vagy csak úgy, akkor sem ÚGY mér végig, hanem csak rám néz és mondja, hogy az igen gyönyörű vagy vagy szexi, de tudjátok nem az amikor valóban látom, hogy a szemeivel megenne, nem flörtöl velem . Vagy nem tudom rengeteg helyzetben ez van. Tudom, hogy szépnek tart és hát ő élvezi velem a szexet, de furcsa hogy ez neki így oké s elég... soha nem akar semmi újítást, hiába mondom.
És ezen szeretnék változtatni de nem tudom hogyan lehetne! Nem tudnám megcsalni viszont nem tudom fiatalon elképzelni az egész életem úgy, hogy már többet nem fogom felé érezni ezt a lángolást, meg hogy ha most ez van mi lesz 10 év múlva! Bennem ez most nagyon alább hagyott, és ő sem igazn táplálja.
Túl sokat cukiskodik, cuki hangon beszél, bújós, cuki becézések, elengedi magát előttem, és társai, és ez írtóra zavar! (már mondtam neki....)
Szerintetek valóban ez neki így jó és elég?
Egy férfinak valóban ez elég lehet?
Más kapcsolatban is ennyire megy már ez a cukiskodás?
Tudom, hogy az évek sorá látjuk a másikat betegnek, sok gusztustalan dolgot is látunk tőle, egymás előtt már kb. mindent szoktak a párok de mégis akkor hogy lehet ezt kezelni?!
25N
Kérdező, tudom, ez a válasz nem segít, de leírok valamit: Ahogy Te leírtad ezt a kapcsolatot, kb. nagyon hasonló (mondhatni ugyanez) volt a hugomnál annak idején. 20 volt, amikor összejöttek, 25 volt, amikor kilépett belőle (ők sem voltak házasok, de együtt éltek).
Aztán jött egy kollega, és hát jött vele a flört, a bizsergés, stb. Meg is házasodtak, öt év múlva el is váltak. Azóta is volt neki hol ilyen, hol olyan pasi (értelmes nő a hugom, nem megy át nála akárki a szűrőn). De ami tény, pont nemrég volt egy őszinte beszélgetésünk (ő 48 éves már, klassz, vagány nő még mindig, párkapcsolatban él már 8 éve). Viszont azt mondta, az igazi az a srác volt, akivel szakított, akit otthagyott, mert már unalmas volt a kapcsolat. Azt mondja, ha így visszanéz, ő volt az, akivel jó lett volna leélni az életet.
Kerdezo. A kerdesre a valasz a hormonokban rejlik. A kapcsolat korai szakaszban szetvet mindent, ettol volt az a fajta ramenosseg reszerol, amit visszasirsz. De ez egy igen szelsoseges, kibillent allapot es nem birja a szervezet folyamatosan fenntartani, mert rohadt energiaigenyes.
Egy jelentos eletmod valtozas kene hozza, hogy valamennyire visszanyerje a "formajat". Peldaul az edzes megnovekedett tesztoszteronszinttel jar egyutt. Mondtad lustacska, hasat eresztett stb. Nyilvan ez visszahat ra is. Es hiaba zargatnad el ostorral egy edzesre, az nem fog segiteni. Neki kene magatol erre rajonnie. Tudod mi lesz belole 40 evesen, ha igy folytatja es megvaltozik az anyagcsereje is a hatranyara? Hiaba akarod az "eredetit", azt a ferfit mar sose fogod visszakapni.
Persze ha szakitanal vele, akkor megtalalna a helyi GYM-et. Egyeseknek drama kell, hogy a helyes utra tudjanak lepni. Te pedig hiaba akarsz egyedul valtoztatni, nem fog menni.
43F
Utolsó , hat ez nagyon jól hangzik momdhatom:(
Pedig valahogy rá szeretnem venni legalább az edzésre , ha ő sem hagyna úgy el magát alakban ( főként a nagy has ami nekem taszító) és picit vissza jönne a szenvedélyesség vagy játék akkor meg is oldódna igazából ....
próbáltam valóban sokszor el hívni magammal edzeni de nagyon ritkán jön és mindig van valami kifogás plusz fel év alatt max ha 1-2 x el tudom cipelni:( hat nagyon el vagyok keseredve.....
Szia kérdező!
Nő vagyok és teljes mértékben értem mit akarsz mondani és mi a problémád. Hasonló kapcsolatban vagyok 5 éve a párommal, annyi a különbség, hogy nekem ez nem probléma Már.
Volt időszak, mikor ugyanezeket mondtam, mint te, ugyanez volt a problémám, sőt már az is megfordult a fejemben, hogy vajon mással jobb lenne?
Aztán elkezdtem melyen magamba nézni, gondolkodni, agyalni a dolgon. Visszaemlékeztem a kapcsolatunk eddigi életére, végigneztem a mai kapcsolatokat, eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne a párom nélkül élnem. És ez az utóbbi ébresztett rá arra, hogy soha életemben nem akarok nelkule elni. Vegigvittem a gondolatot...jelenleg tökéletes kapcsolatban elek, egy olyan emberrel, aki elfogad ugy ahogy vagyok, tokeletesnek lat, szeret, mindenben passzolunk, egy életre a társam lenne...de elhagyom mert nekem kell a pezsgés, a tűz, az újdonság. Tegyük fel tálalok valakit, akivel ezt kitudom élni. Eltelik pár év vele is, kiderül, s amint lehull a rozsaszin kod, lass csodat itt is elmult a kezdeti nagy bizserges, raadasul kiderul,hogy vele nem is passzolunk annyira, neadjisten megcsal, csunyan banik velem. Akkor mit csinalok? Ujra kilepek, ujra uj kapcsolat, ami x idovel ugyanolyanná válik. Mert ez így megy. Egy kapcsolat sem marad pontosan ugyanolyan mint az elején, mikor új minden, mikor tombolnak a hormonok. S mit ér ezt az érzést kergetni kapcsolatról kapcsolatra? Azt,hogy mindig meglesz az újdonság az életedben, mindig pörögni fogsz, de nem biztos hogy lesz melletted valaki a nehéz időkben, nem biztos, hogy fognak szeretni öregen, betegesen, nem biztos,hogy boldog életed lesz.
Ha viszont tálaltál olyasvalakit, aki tisztel, téged szeret a legjobban, veled leélné az életet, nem éri meg eldobni egy olyan ideiglenes érzés miatt, ami mással is csak 1-2 evig lenne jelen. Hiú ábránd azt hinni, hogy minden ugyanolyan marad majd valakivel hosszú évek után is. Szokták mondani, hogy a legjobb nőt is unja valaki... persze ez nem a legjobb példa, mert nem kell megunni a másikat. De ha tálaltál egy lelkitársat, ne engedd el, sokak ezt keresik egy életen át és nem adatik meg nekik. Legtöbben pedig ilyen okok miatt eldobják, majd megbánják, mikor már késő lesz. Az a baj velünk, emberekkel, hogy csak akkor értékelünk igazan valamit, miután elveszítettük. Azt tudom tanácsolni neked, hogy ha tényleg csak ennyi a "problema" a kapcsolatodban, akkor hozzam hasonlóan kezdj el mérlegelni és nézz melyen magadba, gondolkodj reálisan és ne csak a pillanatnyi vágyaiddal. A másik dolog, hogy ez nem is igazan probléma, hanem te annak fogod fel, ami szinten csak fejben dől el. Ha fejben reálisan fogod fel,és elfogadod a tényt, akkor maris megszűnik problémának lenni.
Amíg ezen görcsölsz, lehet eszre sem veszed de meglátszik rajtad. Nem vagy laza, nem tudsz kiegyensúlyozott lenni a kapcsolatban ami már szőhet egyéb gondokat. Gondolkodj, barátkozz meg a gondolattal és ahelyett, hogy azon a picin agyalnál, ami nincs, vedd eszre azt a sok jót, amit ad neked ez a kapcsolat. Kezdd el értékelni az apróságokat, amiket már természetesnek veszel, elégedj meg vele és ezt mutasd is ki neki. Biztos vagyok benne, hogy szamara is pozitiv hatast fog hozni ez. Ha idonkent mindig ezzel bajlodsz, öntudatlanul is frusztrációt okozol neki ebben a témában, és kellemetlen érzést fog kötni az intim pillanatokhoz. Tehát ahelyett ,hogy vágyna rá, az fog eszébe jutni,hogy vajon most jól csinalja-e, vajon most megszólod-e, megint veszekedes lesz e, tehát nem ösztönösen fog jönni neki.
Ehelyett inkább erősítsd meg benne azt, hogy örülsz egy apró közeledésnek, pozitívan jelezz vissza,hogy jó érzést kapcsoljon ezekhez a dolgokhoz, ne egy kötelező elvárásként lássa.
Illetve ne értsd félre, nem azt akarom ezzel sugallni, hogy lekell nyelni a dolgokat és elnézni a problémákat. A tanácsom konkrétan erre a dologra vonatkozik, én így éltem át ezt,erre jutottam és így sikerült teljesen rendbe hoznom a kapcsolatom, ìgy látom a barátaim helyzetén is. Az már rajtad áll, hogy megfogadod-e . Remélem azért segített! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!