Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manipulál a feleségem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manipulál a feleségem vagy tényleg ügyetlen/figyelmetlen?

Figyelt kérdés
Miután felváltva csináltuk a feleségemmel, most már hónapok óta csakis én ürítem és én rakom meg a mosogató gépet mert amikor a feleségem csinálta garantált volt hogy egy részük piszkos marad. Többször szóltam hogy figyeljen hogyan rendezi az edényeket, vagy ha már piszkos maradt akkor legalább ne rakja be őket a szekrénybe, de hiába. Ma eszembe jutott egy gondolat, hogy úgy egy éve kértem a feleségem hogy most már ő is próbálhatná levágni kisbabánk körmeit - miután pár hónapig csakis én vágtam mert ő nem merte - mire ő egy szuper hegyes körömvágó ollóval állt neki a körömvágásnak és alaposan megszúrta rugdalózó kisbabánk sarkát. Most én nem ismerem hülyének a feleségemet hogy nem gondolt arra hogy nem jó ötlet hegyes ollóval kisbabához közelíteni és megkísértett a gondolat hogy szándékosan csinálta. És szándékosan rakta el az edényeket mikor jól láthatóan piszkosak voltak. És szándékosan hagyta a konyhapadlót tele morzsával sepregetéskor. És az asztalt amikor letöröli. Mert ezzel számára megoldja a problémát - csakis én vágom a baba körmeit, én mosogatok, én sepregetek, törölgetek. Mi a véleményetek?

2019. okt. 4. 12:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Mi az, amit rendesen megcsinál? B*sszus, baj van mert most elgondolkoztam ezen a kérdésen és egy példát nem tudnék felhozni az elmúlt hetekből-hónapokból. Nagyon is jól szétbeszélte a fejem hogy én mennyire tökéletes férje és tökéletes párja vagyok és én bevettem, nem véve észre a hátsó szándékokat.
2019. okt. 4. 20:26
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne láss bele többet, egyszerűen lesz.arja, hogy valami piszkos marad. Én is voltam motiválatlan, ez ezzel jár. Vannak lelki problémái? Depressziós?

A baba körmét én mindig akkor vágtam, amikor aludt, viszont csipesszel én sem tudom a mai napig sem, pedig màr 5 éves. Valahogy nem áll a kezemre.

2019. okt. 4. 21:12
 23/23 anonim ***** válasza:
64%

Tipikus.

Sikertelen,lusta és többnyire tök buta nőkről van szó,akiknek a legnagyobb cselekedete az életben,hogy talál egy balekot,aki eltartja.

Csak pár év és felszed 20-30 kilót és még jobban fog parancsolgatni neked.

2019. okt. 5. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!