Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam hogy érdemes-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy érdemes-e összejönnöm vele?

Figyelt kérdés
Kb egy hete összejöttem a csoporttársammal. Nagyon aranyos, tényleg az egyik legőszintébb, legjólelkűbb ember akit ismerek. Rengeteg mindenben hasonlóak vagyunk. Viszont van néhány dolog amiben, meg teljesen mások. És ezek mellett nem tudom mennyire tudok elsiklani. Valamint tudom róla hogy elég vallásos és félek hogy esetleg nem akarna egyáltalán szexelni. Kinézetre szerintem átlagos, úgyhogy ezzel nem is lenne gondom. De sajnos az előbb leírtak miatt úgy vagyok vele hogy nem biztos hogy szeretnék vele kapcsolatban lenni, pedig ő tudom hogy nagyon szeretné. Hogy hozzak jó döntést?
2019. okt. 3. 21:31
1 2
 11/14 Rockarc ***** válasza:
100%

Ja, amugy jopofa vagy, kiirsz par osszevissza sort, kicsit erre hadovalsz, kicsit arra, majd kozlod, hogy ugysem tudok rolad semmit. Hat igen, talan normalisan kene kiirni egy kerdest, kozertheto informaciokkal, nem lehagyva a nemed, az eletkorod, esetleges tobbletinformaciot tartalmazo szituaciokat, es akkor a valaszok is relevansabbak lesznek.

Semmi okod megsertodni. Plane latatlanban. Plane ilyen kerdes kiirassal.

43F

2019. okt. 3. 22:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Rabdizás kategória.
2019. okt. 4. 00:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Randizás *
2019. okt. 4. 00:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Senki se mondta hogy megsértődtem, csak ne vonj le rólam következtetéseket, mert nem ismersz, ennyit mondtam. A nemem, nem tudom hogy miért számít a kérdés szempontjából. Te se írsz sokkal koherensebben az a helyzet. De ha nem tudsz érdemi választ adni akkor nem kell válaszolni a kérdésre, ilyen egyszerű.
2019. okt. 4. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!