Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Hit Gyülekezetében miért nem lehet párkapcsolatot létesíteni?
én nem tudom, hogy a hitgyüliben ez hogy van, de pl. a házasság előtti szex tiltása echte keresztény dolog, úgy effektíve a hívő keresztényeknél az hivatalosan nem ildomos.
Nem "szektás" dolog, ez keresztény dolog.
Vannak hgy-s ismerőseim. Ha a barátommal látnak totál lenéznek hogy milyen "parázna" vagyok. Volt hogy le akartak beszélni a kapcsolatomról - hogy hagyjam el a barátom, mert bűn amit csinálok...
szal, én ezen akadtam ki
én római katolikus vallású vagyok, hittanra is járok egyetemistaként, tudom egyesek szerint bűn a házasság előtti szex, de én úgy gondolom, hogy az én házasságom ott kezdődött, hogy beleszerettem a páromba és eldöntöttem miután megismertem rendesen, hogy vele akarok megöregedni, innentől kezdve pedig nem tartom bűnnek
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!