Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik egyáltalán boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán boldog házasság?

Figyelt kérdés

Létezik boldog házasság/ hosszú távú kapcsolat? Kezdem azt hinni, hogy csak a filmekben létezik, egyébként pedig bele kell törődni az asszonysorsba és a boldogtalansába.

Valaki nyugtasson meg, hogy van remény!

2019. szept. 30. 17:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Én is azt mondom, hogy a megfelelő embert kell megtalálni- nyilván a kapcsolat hosszú távon nem megy magától, dolgozni kell rajta, de azért nem mindegy, hogy honnan indulsz, mennyit kell dolgozni rajta. Mi a férjemmel eléggé egy hullámhosszon vagyunk, nyilván mindkettőnknek vannak hibái, olyanok is, amik idegesítik a másikat, de nem mindegy, hogy azt kell elnéznem neki, hogy egymás után két nap is képes felhúzni a zokniját, vagy hogy rendszeresen ájultra issza magát és megver. Sarkított példa, de na :D

Mi 12 éve vagyunk együtt, boldogan, szerelmesen, összhangban. Nem tudom, ez mennyire számít hosszú távúnak, mennyire nem, viszont ha minden úgy halad, ahogy eddig, akkor lesz ez még kétszer (háromszor?) hosszabb is.

2019. szept. 30. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2019. szept. 30. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes nem, boldog igen. De tényleg nem illik össze akárki akárkivel, és nem "kell" hozzámenni valakihez, aki rosszabb az egyedüllétnél.
2019. szept. 30. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos letezik. Nekem szerencsem van ugy erzem a felesegem szeret, es tenyleg szeret. Ezert nem fogom ot sosem tlhagyni amig ezt erzem, szerintem senkisem szeretne ugy mint o engem, es eddig mindenben kitartott mellettem betegsegben banatban. Vannak gondok..igen vannak de ez benne van. Es hogy neddig tart egy hazassag sajnos nem.lehet tudni.

Ahol a ferfi nem erzi a szeretett otthon akkor konnyen kozombosse vallhat

2019. szept. 30. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem szeretem azt a sztereotípiát, miszerint ha egy házasság rossz, arról 99%-ban mindig a férfi tehet. Folytatom: iszik, félrejár, haverokkal iszik, nemtörődöm, nem segít, nem foglalkozik a gyerekkel, nem segít a háztartásban. Kb. ez a felfogás a régi házasságokról is, csak ott még plusszba a férfi minden nap verte a feleségét.

Ennek megfelelően mindig csak a női oldal létezik mint kárvallott csoport. Miért nem esik szó arról is, hogy egy nő lusta, nem ért semmihez, nem házias, nem ért a pénzhez, rideg, asszex, nem főz, nem foglalkozik a gyerekkel, pszichés terrort folytat...?

Képezeletben a feleség az a vékony, törékeny házias, csinos, ultra kedves és szexi, házias... A férj meg az elhízott, pocakos, szőrös, bunkó, böfögős igénytelen alak, aki minden nap részegen jön haza, és este nyolckor követeli az 5 perces szexet, ami után befordul a fal felé, és horkolva átalussza az éjszakát. Ja, és sörrel a kezében egész este meccset néz szex előtt.

Létezik boldog házasság, ahol mindkét fél egymás szintjén áll, és az elvárások is azonosak, amiket mindketten ki tudnak elégíteni. Jó a kommunikáció közöttük, és a legfontosabb, hogy a libidójuk is tökéletesen fedi egymásét. Anyagi gondjaik nincsenek, és a szellemi, erkölcsi értékeik, elképzeléseik is nagyjából egy szinten mozognak.

2019. szept. 30. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:
73%

Mo.-n igen:

[link]

2019. szept. 30. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!