Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak ez a viselkedése birtoklására utal? 27/N
Figyelt kérdés
Ha minden úgy történik, ahogy ő eltervezte és akarja akkor nem haragszik meg rám. Csak hétvégente szombaton szoktam kimenni hozzájuk és vasárnap pedig jövök haza, mivel dolgozik hétközben. Ő legszívesebben úgy akarná, hogy hétközben is ott legyek, vagy már pénteken menjek ki. Tudom, hogy ha igazán akarnék kimennék hozzájuk hétközben is mégha egyedül is lennék estig. De már nagyon régóta probléma nálunk, hogy mivel a szüleinkkel lakunk még mindig így keveset alszunk együtt. Én viszont egy ideje nem vagyok túl jóban a szüleivel, mivel az utóbbi időben az anyukája állandóan beszól nekem ha ott vagyok. Mindenbe meg akarja mondani mit hogy csináljunk/csináljak. Ha épp el akarunk menni valahová(nagyon ritka) volt, hogy mondta miért pont most, mikor jönnek látogatók hozzájuk milyen bunkók vagyunk, hogy nem vagyunk kíváncsiak rájuk. Miért pont akkor akarunk vásárolni vagy mikor körmöshöz kellett mennem miért pont hétvégére kértem időpontot. Leszólja hogy miért járok oda mindig, mikor akarom abbahagyni és miért pont ilyen körmöt csináltattam. Szóval semmi nem tetszik neki ami velem kapcsolatos, ahogy élem az életemet. Párom meg sose védett meg eddig, mikor beszólogat és ha szóvá teszem ezt neki, azt mondja jajj azt nem úgy értette biztos anyukája, és hogy az nem megoldás hogy nem megyek ezek miatt ki hozzájuk. Így nem tudunk együtt aludni, ő mindig velem akarna lenni . Ha ki is mentem pénteken vagy hétközben utána áradozott, hogy mennyire jó hogy ott voltam. Közben csak az hiányzik neki hogy ott legyek vele, de semmi programot nem csinálunk már jó ideje. Anno randikon mindig kitalált dolgokat, de most már nem igazán megyünk el sehova csak ott vagyunk náluk. Hamarosan albiba akarnánk menni, de ettől is félek igazából. Az anyukája mindig kiszolgálja és ha ketten is vagyunk mindent én csinálok. Mindig vár a sok mosogatnivaló ha kimegyek, folyton takaríthatok. Nem igazán csinál meg ilyeneket magától és azért egy albiba nem csak nekem kellene mindent csinálnom. Másfél éve vagyunk együtt, de egyre bizonytalan lettem.2019. szept. 28. 14:26
1/5 anonim válasza:
Csak úgy derül ki ha kipróbáljátok. Ott rá lesz kényszerülve, mert te nem fogod helyette megcsinálni.
2/5 anonim válasza:
Ez így önmagában nem utal birtoklására. Keveset találkoztak, persze, hogy örülne, ha egy èjszakával több jutna.
De mièrt csak te mèsz, hozzátok nem mehettek?
Az viszont aggasztó, hogy kiszolgáltatja magát, èn olyannal biztos, hogy nem költöznèk össze, akinek a csicskája kène, hogy legyek. De most mikor atmèsz hozzá te takarítást utána, meg mosogatsz el? Ez nagyon gáz. Erről nem beszèltèl mèg vele, hogy az ő kezei is alkalmasak a mosogatásra?
3/5 anonim válasza:
Otthon kényelmes neki, mindent megcsinál anyuci ezt már megszokta. Egyértelmű, ha zrikál téged anyukája, akkor nem melléd fog állni, mivel otthon megkap mindent , ami kiszolgálja a kényelmét. Lakás, mosás, takarítás, kaja stb. kényelmi szempontok. Neki úgy látszik ez még fontosabb, mint te, ezért is nem szól közbe, ha téged nyaggat az anyukája. Nehéz versenyre kelni hidd el egy olyan anyukával, akinek az ici pici fia nem tud elszakadni tőle, gyakorlatilag nincs is esélyed. Próbáljátok meg az albit, hátha sikerül, de nem hinném. Mindenképp meg kell próbálni azért, mert ott fog kiderülni a dolog!
4/5 anonim válasza:
"Ott rá lesz kényszerülve, mert te nem fogod helyette megcsinálni."
Ja persze. Ez inkább úgy szokott kinèzni, hogy akkor senki se csinálja meg. A "lusta fèl" elvan a kupában is, a másik meg inkább már kínjában, de megcsinálja, mert nem bírja már elviselni a rendetlensèget.
5/5 anonim válasza:
És ilyen embereknek van barátnőjük , komolyan kérdezem mit szeretsz benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!