Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel rendelkezik egy személy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel rendelkezik egy személy, amivel magába tud bolondítani egy másikat?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok, és az érdekelne, hogy szerintetek, vagy tapasztalataitok szerint mi van egy srácban ami annyira megfog, hogy rengeteg idő után sem tudod elfelejteni? Együtt voltam egy sráccal, semmi szex persze, csak csók, neki azóta más tetszik, és nem tudom elfelejteni. Nagyon érdekes, mert szerintem annyira mint nekem, senkinek sem tetszik. Ez miért van?
2010. júl. 15. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Pénz.
2010. júl. 15. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem úszkál a pénzben, engem az nem fog meg egy pasiban.
2010. júl. 15. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
13.26XDXDXD beszaráás
2010. júl. 15. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
aura
2010. júl. 15. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

tapasztalat hogy hogyan kell magábabolondítani egy lányt

egyébként nem olyan nehéz... olyat kell nyújtani amit más nem tud. akár érzelmi akár anyagi akár szexuális úton...

személy szerint

Nem vagyok olyan gazdag mint Bill Gates.

Nincs olyan karom mint Arnold Schwarzeneggernek.

Nem vagyok olyan jóképű mint Brad Pitt.

De úgy nyalok mint Lessie!:D

2010. júl. 15. 13:49
 6/8 Funktasztikus ***** válasza:
100%
ez nagyon lol utolsó kapsz egy pontotXDXD
2010. júl. 15. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet pontosan ezt leírni szerintem,de valami csak nagyon bejött ebben a pasiban neked,én pl attól szeretem meg ha ő is szeret és kedves velem nagyon,meg ha kívánom szexuálisan és folyton vele lennék na akkor szeretem.Én is hasonlóan vagyok most,valami nagyon megfogott egy pasiban és meg is kaptam,titokban lettem belé egyre szerelmesebb,aztán azóta is egyre jobban.Egy tapasztalt 28/l
2010. júl. 15. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:

13:49 XD lol

ez eléggé fuckyeah gyanús XD

2010. júl. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!