Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Mi a véleményetek? Mégsem akar jönni szüretelni?
Párommal megbeszéltük, h a hétvégén elmegyünk anyáéknak szüretelni.
Úgy volt h pénteken délután indulunk is.
Párom vezetni jár és hirtelen bevillant neki, h szombaton reggel kéne mennie vezetni.
Felajánlotta h lemondja, mondtam neki h ne tegye, mert nemsokára vizsga.
Azt mondta jó, majd másnap beszél az oktatóval, h rakják át a vezetést péntek délutánra.
(Párom Pesten van a munkája miatt, hétvégente jár haza, és vezetni is)
Mikor ma beszéltem vele kiderült, h még nem beszélt az oktatóval, majd holnap hívja.
Mondtam neki,h jó de h számítsak eltudunk e menni még pénteken szüretelni ? ( Vidéken lesz a szüret, vonattal kell menni )
Azt felelte, h mivel pénteken megy vezetni, így csak szombati indulásra számítsak.
Aztán hirtelen eszembe jutott, h este 7 óránál tovább úgysem fog vezetni, mert az oktatója mindig addig tartja az órákat.
Ennek megörülve írtam páromnak ( másolom a beszélgetést )
- Nem lehetne úgy csinálni h péntek este eltudjunk menni Füredre ?
Akar a 19:30-as vonattal?
- Lehet ha úgy összehozható
- Olyankor már úgysem vezetsz
- Összehozható ha megtudod oldani mert megy meg akkor vonat
- Rendben
- Ha összelehet megoldjuk
- Mitől függ?
- Szandi hagy nézzen már a vezetős videót!!!
- Megbeszeljuk meg
Szüret!
https://www.youtube.com/watch?v=-5Ctmptax5s
De ahogy elnézem, ő nem biztos, hogy menni akar. Bár... Ti ilyen színvonalon szoktatok beszélgetni? Ez elég szomorú.
De ezt vele kellene megbeszélned, normálisan, élőben.
- Szandi hagy nézzen már a vezetős videót!!!
Ne lepődj meg ha egyre többször fog lepattintani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!