Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a családom is ellene van, hogy külföldön tanuljak. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szeretnék külföldi részképzésre menni. Tavaly el is nyertem az ösztöndíjat, amiben a szüleim támogattak. Akkor még nem volt párom, aki szeretne összeköltözni velem. Én azt mondtam neki, hogy várjuk ki azt a nyolc hónapot, és nyáron összeköltözhetünk (most januárban mennék), és fogja fel úgy, mint egy próbát: ha kibírjuk egymás nélkül, akkor az azt jelenti, hogy komolyan is tervezhetünk. Most duzzog és passzív-agresszív. A szüleim a párom mellett állnak, mondván képes lennék itthagyni a páromat, őket, és a barátaimat, és én vagyok a legrosszabb gyerek/barátnő. Anyám azzal ijeszteget, hogy a párom majd jól meg fog csalni, ami teljesen jogos is lenne (szerinte), mert a barátnője csak úgy lelép.2019. szept. 21. 09:12
11/13 anonim válasza:
Ne hagyd magad befolyásolni és elnyomni.
12/13 anonim válasza:
Jól írtad: ha ez egy komoly kapcsolat, amivel hosszú távon lehet tervezni, akkor kibír fél évet. Ha nem, akkor annyit is ért az egész. Fél év meg szex nélkül azért nem olyan kibírhatatlan...elhatározás kérdése az egész. Ha majd terhes leszel és mondjuk veszélyeztetett, ami miatt nem lehet szexelni a terhesség alatt, meg a gyerekágy végéig, akkor is majd megcsal, mert nem bírja ki?
Ugyan már.
Hova mész egyébként? A fél évbe nem tudtok belerakni egy-két-három találkozót?
13/13 anonim válasza:
A te életedről van szó.Kinek akarsz megfelelni?A szüleidnek?Jó esetben,úgyis túléled őket,mi lesz utána?A párodnak?Az sem biztos,hogy együtt maradtok.Magadra gondolj,és ne rontsd el a jövőd senki miatt.(A fickó egy manipulatív,önző gennyládának tűnik,aki ellened hangolta a szüleidet,és nem törődik vele,mit akarsz.Ne legyen igazam,de ebből még abuzív kapcsolat lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!