Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény vagy már vége?
Légy résen, mert nekem is furcsa, hogy elég neki a havi egy alkalom 6 év után. Arra pedig ne adj, hogy semmi nincs a telefonjába, mert például nekem volt egy párom régebben, aki a titkos/rejtett mobilját csak egy nővel használta kapcsolattartásra, de egyszer haza hozta a telefont és így bukott le szeretőjével. A "fő" mobiljába persze semmi nem volt így, nem hívta azon a nő...
A leghosszabb kapcsolat is menthető amúgy, ha mindkét fél akarja, csakis akkor! Az biztos, hogy ez a havi egy alkalom nem túl biztató.
Sokan felvetették a sztereotip gondokat ,hátha veled van gond.
Nem azért,mert sak veled lehet gond, hanem mert a gyerrk elôtt azt írod minden oké volt.
Beszéltetek is erről?
Lehetséges, hogy akkora nyomás neki, hogy márpedig ő most családfenntartó, hogy nem tud a szexuális dolgokra gondolni
Leültetek beszélni???
Muszáj lesz, mert valóban rámegy a kapcsolatotok.
Kivanom nektek hogy tudjatok rendbehozni, szerintem nem lehetetlen.-ha MINDKETTEN akarjatok. Ulj le vele mondd el az erzeseidet de ugy hogy ne tamadasnak vegye... mondd el hogy kivancsi vagy o hogy eli ezt meg, mondja el. Intelligens kommunikacio. Mondd el h nem bantani akarod v raharitani a felelosseget de szeretned ha mindketten boldogok lennetek.
Ha erre hevesen, elutasitoan reagal, akkor sajnos en is szeretore tippelnek. De kivanom, h ne igy legyen.
Sok szerencset nektek❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!