Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összekaptunk a barátommal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összekaptunk a barátommal a facebook miat. Viszonylag megbeszéltük. De mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Össze vissza jelölgetett mindenfélle városokból külömböző korosztályú nőket annyira sűrűn,hogy már feltűnő lett.majd aljas módon beléptem a facebookjara de csak 5 percet mert lebuktam ott láttam,hogy több 10el is beszél. Mivel,hogy ő haragudott jobban,hogy beléptem igy engedtem,hogy felejtsünk el mindent mert rosszul éreztem magam mert én kutakodtam.Majd a bátyám fellépet egy társkeresőre,elkértem a telloját és ugy vettem észre,hogy minden csajszi onnan van.Szóval fél éve mióta velem van ő fent van a társkeresőn is.most kezdjem el megint ezt a problémát? Azt mondta nem fog többet jelölni de már félek előre milyen reagálásom lesz a következőtől.

2019. szept. 10. 11:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
*Úgy látom
2019. szept. 10. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Csodálkozom, hogy nem tudod magadtól :az ilyenre rá kell csapni az ajtót, aztán qrvázzon nyugodtan! Biztos lehetsz benne, hogy bohócot csinál belőled a hátad mögött. Mi a kérdés?
2019. szept. 10. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Férj megbíz egy magándetektívet, hogy figyelje a feleségét mert az a gyanúja megcsalja. A magándetektív egy hét múlva jelent: követtem a feleségét, nem színházba ment, hanem vacsorázni egy férfivel, közben végig nevetgéltek, beszálltak utána egy taxiba, ott végigcsókolózták az utat, majd bementek egy szállodába, ott azonnal csókolózni kezdtek, ledobálták a ruháikat, de többet sajnos nem láttam, mert lekapcsolták a villanyt. A férj: aaah és mi történhetett, most akkor itt vagyok ebben a szörnyű bizonytalanságban!

Nem volt szép dolog belépned a facebookjába, de a gyanúd beigazolódott - avagy még te is ott vagy a "szörnyű bizonytalanságban" mint a fenti viccben szereplő férj? Szerinted miről beszélget a társkeresőn megismert nőkkel, receptekről? Most már óvatosabb lesz. A te dolgod mit csinálsz egy olyan ember mellett akiről tudod hogy mindent megtesz más nők "megfektetésére".

2019. szept. 11. 02:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!