Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összekaptunk a barátommal a facebook miat. Viszonylag megbeszéltük. De mit tegyek most?
Férj megbíz egy magándetektívet, hogy figyelje a feleségét mert az a gyanúja megcsalja. A magándetektív egy hét múlva jelent: követtem a feleségét, nem színházba ment, hanem vacsorázni egy férfivel, közben végig nevetgéltek, beszálltak utána egy taxiba, ott végigcsókolózták az utat, majd bementek egy szállodába, ott azonnal csókolózni kezdtek, ledobálták a ruháikat, de többet sajnos nem láttam, mert lekapcsolták a villanyt. A férj: aaah és mi történhetett, most akkor itt vagyok ebben a szörnyű bizonytalanságban!
Nem volt szép dolog belépned a facebookjába, de a gyanúd beigazolódott - avagy még te is ott vagy a "szörnyű bizonytalanságban" mint a fenti viccben szereplő férj? Szerinted miről beszélget a társkeresőn megismert nőkkel, receptekről? Most már óvatosabb lesz. A te dolgod mit csinálsz egy olyan ember mellett akiről tudod hogy mindent megtesz más nők "megfektetésére".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!