Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisan gondolozik?
A páromnak nem jött meg a menstruációja 4-5napja. Részemről megy az aggódás mert spirál van neki felhelyezve, és annak ellenére hogy egy cégem van mire megszületne a gyerek anyagi biztonságot tudnánk neki biztosítani, DE 21evesen nem akarok gyereket hiába szeretem. Egyszerűen hallani sem akarok erről, o pedig jól menő vállalkozó egymaga is fel tudná nevelni, viszont azt akarja hogy menjünk szét és akkor azt sem tudom hogyha tényleg terhes. Na most ha egyedül nevelné a gyermeket azt nem tudnám elviselni meg hordozni a terhet egy életen át ráadásul ha más apja lenne azt pláne nem viselném. Én 1000%-ig nem akarok gyereket. Ha elvetetnénk (már ha terhes lenne) abba meg o rokkanna bele.. A probléma ott kezdődik hogy úgy gondolkodik, hogy mivel o szül ezért o rendelkezik a döntésről és nincs beleszólásom ráadásul a hozzaallasom miatt mivel nem vagyunk házasok ezért papíron sem kerülnék képbe.
Mit tennétek? 21F 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!