Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom "eltart", akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom "eltart", akkor igazságos, hogy csak én viszem a háztartást?

Figyelt kérdés
Mivel én most kezdek el egyetemen tanulni, ezért 70ezret tudok fizetni a háztartásba havonta, a párom pedig 120-130ezret. Egy hete élünk együtt és észrevettem, hogy teljesen ki akarja szolgáltatni magát velem. Azt tudtam, hogy főzni nem akar, de azt hittem, hogy én főzök-bevásárolok, ő mosogat kombináció pont egyensúlyban lesz, de semmit nem csinál itthon, a taknyos zsepiket is úgy kell összeszednem utána a lakásban. Ő azzal érvel, hogy eltart engem, és így igazságos, hogy vállalom az összes terhet a háztartásban. Tényleg így fair? Az a baj, hogy lassan kezdődik az egyetem, én hétfőtől csütörtökig bent leszek, hétvégén pedig dolgozom, neki pedig 20 órás állása van, én teljesen el leszek havazva, neki pedig van egy csomó ideje, és ha néha-néha besegítene nagy terhet venne le rólam.
2019. szept. 8. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
120-130 ezerből sehogy nem fog téged eltartani.
2019. szept. 8. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsika, de NEM tart el.

Szerintem még most költözz haza, vagy ahol eddig laktál.

Ez a phaszkalap akkor is kiszolgáltatná magát, ha 2x annyit keresnél, mint ő.

Menekülj!

2019. szept. 8. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Cseléd kell neki, nem te. :)
2019. szept. 8. 15:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan férfi, aki menthető és van olyan, aki mehet a levesbe. Az ex párom 32 évesen az anyjával élt, amivel alapvetően nem lenne problémám, de sokáig nem értettem miért kellene náluk töltenünk az éjszakákat, amikor én albérletben élek és ott kettesben lehetünk. Aztán az első nála töltött estén rájöttem. Anyuka meleg vacsorával várja haza. Vacsora közben felhúzta az ágyneműnket, amitől az én pofám égett kb. Vacsora után megkérdezte mit kérünk reggelire, mire felkeltünk ott volt az asztalon elkészítve. A fiacskájának az ebédje bedobozolva. Soha nem mosott, vasalt, takarított és hát na. Nálam azért hasonló kiszolgálásban SEM volt része. :D Szerinte alap, hogy ez egy nő dolga, nem számít, hogy ugyanannyit dolgozik, mint ő, hiszen az anyukája is teljes állás mellett csinálja. Nekem néhány hónap után az volt erre a válaszom, hogy "mehetsz haza anyukádhoz..."

Eleinte a jelenlegi páromnak is voltak beszólásai, hogy miért nem főzök minden vacsorára. Őt is szépen helyretettem, hogy napi 9 óra meló után neki is lehet ugyanannyi energiája ilyenekre, mint nekem. Miért lenne részemről alap, hogy mindennap főzök? Ő a takarításba, mosásba, mosogatásba mindig besegített és szépen lassan megalkudtunk. Kialakultak a közös szokásaink.

Ha menthetetlennek látod, akkor fuss, amíg tudsz. Ha szerinted javítható, akkor pedig üljetek le és beszéljétek meg, hogy az otthoni teendőket ildomos felosztani.

2019. szept. 9. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!