Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! A teltebb lányokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! A teltebb lányokat, vagy inkább a nádszál lányokat szeretitek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Hát sztem ha picit teltebb az egyáltalán nem baj !Sőt valahogy jobban is felizgulok a picit husibb csajtól mint egy vékonytól ;) 17/F
2010. júl. 14. 15:45
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Pont ez a baj vékony sovány ... elhízott társadalomban élünk, de lehet h egy teltebb lány sokkal jobban megbecsüli a párját mint egy vékonyabb.

Én se vagyok sovány hiába küzdök nem megy nem olyan géneket örököltem lefogytam 20 kg-t azóta a többi meg se mozdul, de van barátom és nagyon szeretem, törődöm vele, ő is szeret engem, sőt még az anyukája is mondta nekem mennyire boldog

szerintem ez számít

2010. júl. 14. 15:50
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
sportolok te bunkó
2010. júl. 14. 15:54
 14/20 anonim ***** válasza:
10%
uzsinyó te mekkora arc vagy =D fel is pontoztalak =D
2010. júl. 14. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

A kövérség igénytelenség, nem segít rajta, ha szép ruhákat hordasz vagy sminkeled magadat, a háj az akkor is látszik.

Nekem a nádszál lányok tetszenek, esetleg még az átlagosak, de a tokás, kerekfejű, nagyseggű, hájas hasú lányokat messziről elkerülöm.

2010. júl. 14. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

Ez se biztos h igénytelenség...

Pl akinek nem jól működik a pajzsmirigye az vagy nagyon sovány lesz vagy telt van ilyen ismerősöm nekem is

2010. júl. 14. 16:12
 17/20 anonim ***** válasza:
36%

Vékony lányokat szeretem..

Gondolom azt hitted mindenki azt fogja irni, hogy a dagadtakat szereti.

2010. júl. 14. 17:10
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
vékony lányok jönnek be :)
2010. júl. 14. 17:20
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
szigorúan a vékony lányokat szeretem, akinek egészséges a kinézetük.
2010. júl. 14. 17:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

de a tokás, kerekfejű, nagyseggű, hájas hasú lányokat messziről elkerülöm.

Baaazzzd elképzeltem, hogy mész az utcán, befordulsz egy sarokba és meglátsz 20m-ről egy kövér csajt aki eszi a tejfölös lángost (persze ezt mind lassítva látod) és visszafordul és elfutsz.

2010. júl. 15. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!