Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! A teltebb lányokat, vagy inkább a nádszál lányokat szeretitek?
Pont ez a baj vékony sovány ... elhízott társadalomban élünk, de lehet h egy teltebb lány sokkal jobban megbecsüli a párját mint egy vékonyabb.
Én se vagyok sovány hiába küzdök nem megy nem olyan géneket örököltem lefogytam 20 kg-t azóta a többi meg se mozdul, de van barátom és nagyon szeretem, törődöm vele, ő is szeret engem, sőt még az anyukája is mondta nekem mennyire boldog
szerintem ez számít
A kövérség igénytelenség, nem segít rajta, ha szép ruhákat hordasz vagy sminkeled magadat, a háj az akkor is látszik.
Nekem a nádszál lányok tetszenek, esetleg még az átlagosak, de a tokás, kerekfejű, nagyseggű, hájas hasú lányokat messziről elkerülöm.
Ez se biztos h igénytelenség...
Pl akinek nem jól működik a pajzsmirigye az vagy nagyon sovány lesz vagy telt van ilyen ismerősöm nekem is
Vékony lányokat szeretem..
Gondolom azt hitted mindenki azt fogja irni, hogy a dagadtakat szereti.
de a tokás, kerekfejű, nagyseggű, hájas hasú lányokat messziről elkerülöm.
Baaazzzd elképzeltem, hogy mész az utcán, befordulsz egy sarokba és meglátsz 20m-ről egy kövér csajt aki eszi a tejfölös lángost (persze ezt mind lassítva látod) és visszafordul és elfutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!