Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonhatnak felelősségre?
Páromnak mondtam hogy szakítani akarok. Nem vagyok hajlandó békülni. Már nem az első eset. Erre elment és próbált volna csókkal elbúcsúzni de visszautasítottam. Azt mondta nincs kedve élni. Meg akar halni. Ha tényleg baja lesz akkor engem vonhatnak felelősségre? Nem hiányzik a fejem fölé egy rendőrségi nyomozás várandósan és anyakent. Mit csináljak? Próbálok erős maradni a lányom miatt de belül nagyon zavar hogy így áll a szakításhoz. Nem akarok neki rosszat sak nyugalmat az életünkben. Ez olyan nagy kérés? Beláttam hogy nem működik az együttélés és külön lenne a legjobb. Szerintem nem kellene engem lelkileg ezzel fenyegetnie. Mit tanácsoltok?
31N
Ő egy idióta pszichopata, nehogy már egy ilyen után kelljen sírni. Ezt azért csinálja, mert tudja, hogy ezzel sakkban tud tartani,te meg futsz utána és sosem fogsz vele szakítani, félsz tőle.
Ha valóban megtenné amit mond, akkor veled semmit nem tehetnek, de ki fognak kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!