Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépjek szerintetek?

Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt. Közös döntéssel vagy is hát engem ő beszélt rá hogy menjünk vissza technikumra (egy osztályba járunk) most ajánlottak neki olyan lehetőséget hogy fél évvel hamarabb eltudja végezni az iskolát ez jó is meg minden de együtt kezdtünk bele ő meg ott hagyna nem lennénk előre semmivel sem mert terveink szerint technikum után költöznénk és még én suliba járok addig úgysem tudunk. Van ebbe nekem beleszólásom vagy mit lépnétek a helyembe?
2019. szept. 3. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a sulit. Vagy ugorj egy kútba. Kettőtök közűl szerintem ő az aki jobban szeret. Te akarod dobni mert kapott egy nagyszerű lehetőséget! Nemhogy vele örülnél.. Hülye pi.csa vagy..dobd is inkább jobban jár nélküled.
2019. szept. 3. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Most tènyleg rinyálsz, meg zsarolni akarod fèl èv miatt? Ès mi van ha szerinted előrèbb nem vagytok vele? De hátrább sem. Akkor meg? Hol a problèma?
2019. szept. 3. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Hihetetlen vagy. Egyrészt hozzánk vágod, hogy nem értjük a lényeget, mikor vessző, pont, helyesírás egy nagy nulla. Másrészt ha miatta tanulsz csak, ami már rég rossz, akkor hagyd a sulit a fenébe.
2019. szept. 4. 06:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Érzelmi zsarolás+kislányos durci=te
2019. szept. 4. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!