Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányokhoz szólna a kérdés!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz szólna a kérdés! Szerintetek gáz, ha egy fiú sír? Lent részletezve!

Figyelt kérdés
Kedves lányok! Fejtsétek ki kérlek, hogy mik azok a szituk, amikor gáz, ha egy fiú sír. A sablonokat, most hagyjuk ki. Pl.: Össze jön veletek az exetek, nektek ez nagy vágyatok volt, és az első együttalvás alkalmakor a srác magához szorít titeket, közli, hogy soha többé nem akar elveszíteni, és elsírja magát. Szerintetek ez a szitu gáz lenne? Vagy sírnátok vele együtt? Mit váltana ki belőletek? Tételezzük fel, hogy itt most a szakítás nem megcsalás miatt valósult meg! Köszi, ha időt fordítotok a kérdésemre! :)
2019. szept. 3. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Fuuu nekem a szívem törik darabokra, ha sírni látom a párom. Nem sír sokszor, de ha igen nekem az felér egy kínzással. Olyankor én is fixen elsírom magam.
2019. szept. 3. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Mivel én is érzékenyebb típus vagyok, így egyáltalán nem lenne gáz.

Barátom sírt már kb 3x előttem az egy év alatt, egyszer azért, mert picit beittunk és meghallotta egy gyerekkori kedvenc zenéjét és elérzékenyült. Iszonyat aranyos volt :) Ilyenkor mindig megölelem, megnyugtatom, puszilgatom.

2019. szept. 4. 09:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit erdekel, akkor volt siras. De nem en kezdtem. :D Jol alakultak a dolgok! Koszonom a valaszaitokat!
2019. szept. 4. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!