Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátomnak 16....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak 16. szülinapjára? Nagyon sürgős! 15/L.

Figyelt kérdés
Pont a születésnapján leszünk fél évesek, mikor megkérdeztem hogy mit szeretne azt mondta semmit költsem magamra a pénzt,de én akkor is szeretnék venni neki valamit.Tőle születésnapomra pénzt kaptam aztmondta vegyek belőle amit akarok.Amugy focizik,divatosan és márkásan öltözködik,igazi selyem fiú ha értitek mire gondolok.Megvan mindene.6 ezer forint körül szánok az ajándékra.Előre is köszönöm az ötleteket.
2010. júl. 14. 01:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket:) Igazából énis gondoltam arra hogy valami sexy fehérneműt veszek és kötök egy masnit magamra meg sütök neki tortát.Csak még valami apróságot gondoltam mellé...azt viszont nemtudom mi legyen. Vélemény? Esetleg még valami ötlet?:)
2010. júl. 14. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:

szerintem süss neki valami finomat :)

általában örülni szoktak neki a pasik,ráadásul nemis költesz rá,és ő ezt kérte. de mégis,gondoltál rá :)

2010. júl. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!