Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » VEletek is történt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VEletek is történt már ilyen? Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
1 hete halt meg a mamám, 3 éve vagyunk együtt a párommal nem élünk együtt de, mindig náluk vagy nálunk vagyunk. Mielőtt meghalt mamám minden nap szeretkeztünk többször is.Azóta peddig nem igaz egyikünk se akarta. Nagyon szerettem mamám ezt ő is tudja azóta nagyon kivagyok soha nem tudok elaludni mindig csak vele most a héten éjjel melozik a párom ilyenkor mindig megvárom míg megjön. Szerintetek gáz hogy ennyi ideig nem feküdtünk le azóta? Tőle nem merem megkérdezni biztos azt mondaná nem baj de máskor már 2 nap után mindig akarja. Veletek történt ilyen? hogy volt nálatok?
2010. júl. 13. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Érzi, látja rajtad, hogy megviselt, talán ezért hagy békén. Ha viszont te akarod őt, vágysz rá, akkor kezdeményezd...nemhiszem, hogy tiltakozna.
2010. júl. 13. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1 hét még semmi!

Ami a gyászt illeti,tudom mit érzel.Meghalt egy olyan ember az életemben,akit mindennél jobban szerettem.Akkor úgy éreztem,hogy az evést,alvást,magát a létet sem bírom elviselni.Én eszem,miközben ő már nincs.Tudom furán hangzik,de olyan üres lett minden és szinte rácsodálkoztam a dolgokra,hogy én ezt teszem,miközben ő már csak emlék.

A szex egy elég kényes dolog,bármilyen lelki gond azonnal kicsinálja.

Adj időt magadnak,hogy feldolgozd a mamád halálát.A párod lehet,hogy kívánná a szexet,de tapintatos és nem akar rádmászni,amig ilyen idegállapotban vagy.

Mint írtam,egy hét még nem tragédia,bőven ki lehet bírni szex nélkül,de azért hónapokig ne kínozd szegényt.Lehet,ha megteszed az első lépést neked is megjön a kedved.Egy próbát megér és ne aggódj,nem marad semmi sem így,minden rendeződni fog!

2010. júl. 13. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Részvétem:( Velem nem történt ilyen. Viszont szerintem párod tapintatosan áll hozzád. Tudja hogy most nem igazán jöhet képbe hogy át adva magatokat a vágyaknak együtt lehessetek, hiszen gyászolsz.
2010. júl. 14. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!