Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VEletek is történt már ilyen? Normális dolog ez?
1 hét még semmi!
Ami a gyászt illeti,tudom mit érzel.Meghalt egy olyan ember az életemben,akit mindennél jobban szerettem.Akkor úgy éreztem,hogy az evést,alvást,magát a létet sem bírom elviselni.Én eszem,miközben ő már nincs.Tudom furán hangzik,de olyan üres lett minden és szinte rácsodálkoztam a dolgokra,hogy én ezt teszem,miközben ő már csak emlék.
A szex egy elég kényes dolog,bármilyen lelki gond azonnal kicsinálja.
Adj időt magadnak,hogy feldolgozd a mamád halálát.A párod lehet,hogy kívánná a szexet,de tapintatos és nem akar rádmászni,amig ilyen idegállapotban vagy.
Mint írtam,egy hét még nem tragédia,bőven ki lehet bírni szex nélkül,de azért hónapokig ne kínozd szegényt.Lehet,ha megteszed az első lépést neked is megjön a kedved.Egy próbát megér és ne aggódj,nem marad semmi sem így,minden rendeződni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!