Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én reagálom túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagálom túl vagy ő nem szeret igazán? (Dohányzás téma)

Figyelt kérdés

Barátommal már négy éve együtt vagyunk, két és fél éve vitatkozunk már a cigi témán, és nálam most kezd betelni a pohár igazán.

Mikor összejöttünk csak bulidohányos volt,ha ivott akkor cigizett csak. Ezzel nem is lenne problémám, én is szoktam bulikban, de csak keveset, ha visszaszokna erre az állapotra, nagyon boldog lennék.

2-3 éve viszont teljesen rászokott már, számomra pedig nem fér bele, hogy az legyen az első a napjában, hogy egyből rágyújtson. Kötöttünk kompromisszumot, hogy ha velem van nem cigizik, csak ha iszik, de ha otthon van hétvégén , akkor már a tudat felidegesít, hogy egész nap dohányzik. Ráadásul nekem apukám is cigizett, nincsenek túl jó emlékeim ezzel kapcsolatban,13 évig éltem undorító, dohányfüstös lakásban, ezért sem szeretném, hogy a párom is csinálja.

Ígéretekkel már tele a padlás, már rengetegszer mondta, hogy le fog szokni, de képtelen rá..Én pedig tudom, hogy ha magától nem teszi le, akkor valószínűleg később sem fogja.

Novemberig adtam neki ultimátumot, ha addig nem változtat, akkor szakítok vele.

Szerintetek túlzásba viszem ezt a témát vagy igazam van?

23L

2019. aug. 29. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6%

Ó! A nagy akarattal rendelkező nem dohanyzó #10-es.

Itt mindenki olyan okos, olyan ügyes! Közben ezek szerint fogalmuk sincs, hogy a dohányzásnak nem csak rákkeltő hatása van. Nem mindenkire ugyan úgy hat az idegrendszerére. Ráadásul ha nem dohanyzó nyilatkoztat ki olyanról amit nem probált. Örüljetek neki ha nem dohányoztatok sose, vagy vas akarattal sikerült.

A leszólás és melldöngetés mellett észre se veszitek, hogy itt a dohányzás másodlagos probléma.

Inkább érzem ürügynek. Mert, hogy elég fura ...

Ő is buli dohányos, de azt nem talalom, hogy leszokott róla! Örülne ha visszaállna a srác buli dohanyosnak. 13 évig élt undorító, dohányfüstös lakásban. Azért mégsem tartotta vissza ez, hogy buli dohányos legyen a lány. "Koca dohányos". De követelőzni tud. Kompromisszumot kötnek, hogy a srác nem cigizik ha vele van. Ráadasul előre vetiti a dolgokat mit nem szeretne, hogy olyan legyen mint apukája.

"Igéretekkel teli a padlás" irja.

Inkább empatiával lenne teli és segítőkészséggel.

De nem. Ultimatum.

Próbaljunk beleérezni kicsit és őszintének lenni!

Ott már régen rossz ahol ultimátumokat szabnak!

2019. aug. 30. 05:05
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

#11 vagyok.

Ez a kapcsolat kihült a 4 év alatt.

Mind két részről!

Félreértés ne essék! Én is 23 vagyok. 5 éve ismerjük egymást, 4 éve együtt a párommal.

2019. aug. 30. 05:12
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Kipróbáltam a cigit 16 évesen aztán 18 évesen. Szar volt. Aki erre a rákkeltő fosra vágyik, mert másképpen nem bírja elviselni az unalmas kis életét, azt csak sajnálni tudom.
2019. aug. 30. 08:42
 14/14 anonim ***** válasza:
81%
És tessék, máris hisztiznek a dohányosok. Hogy megmondtam. 😃
2019. aug. 30. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!