Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz ha egy huszonéves férfi egy kicsit vékony? Tényleg olyan rossz aogy itt sokan leírják?
Hmmm... én kifejezetten vékony vagyok, mégis voltak partnereim, közel 4 éves kapcsolatom is.
Ok, én sportolok is mellette (futás, úszás, crossfit, hegy/sziklamászás), de nem mondanám magam kigyúrtnak.
Egyéni ízlés kérdése a dolog, ez ne tántorítson el, sőt...:)
Ki kell ábrándítsalak, én kimondottan a vékony fiúkat szeretem. Egy kivételével mindegyik barátom magas vékony volt (nem etióp) és imádtam. Sőt az egyetlen "macisabbhoz" ha hozzábújtam tök furi volt, hogy olyan puha.
Szóval szerintem nem gáz egyáltalán. Mindenki tetszik valakinek.
22/L
Jófej válaszolók írják hogy nem gáz, meg ne stresszelj ezen, és hogy a felpumpált a gáz és ne szedj ilyen szarokat. Hát értelmes, és udvarias huszonéves lehetsz ha no komment beírod hogy "már beszedted a sz*rodat".. Szép leszel b*szod, a farkad meg nem fog felállni a sok szartól.. és akkor nézhetsz ki akárhogy megy senkinek nem kell olyan toll ami már nem fog -.- gyökér... Amúgy eleve szánalmasak a látvány izmok amik csak kib*szott poroktól nőttek oda, és nincs mögötte semmi
szerintem GÁZ VAGY!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!