Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ember azt mondja, hogy jó Veled beszélgetni, de közben párja van, és tudod, hogy tetszel neki, és neked is ő, akkor van esélyed?
Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 14:11
1/12 anonim válasza:
Van esélyed :)) De légy óvatos! Egyrész nem illendő a másik párját elszeretni, másrészt, ha őt dobja miattad, téged is dobhat majd valaki miatt, akivel "jó beszélgetni"... Persze, az is lehet, hogy jól fog elsülni az egész mert Te vagy neki az Igazi :))
2/12 anonim válasza:
Ha hűséges a párjához, akkor nincs, egyébként van.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2008. nov. 15. 15:17
4/12 anonim válasza:
Attól függ,hogy milyen a párjával a kapcsolat,ha nem olyan jó,vagy nem passzol valami,akkor elég nagy arra az esély,hogy szakítson a párjával,és veled legyen. De ne legyél tolakodó,és várj egy kicsit!
Én is ilyen helyzetben vagyok...
5/12 anonim válasza:
általában ilyenkor a szexre van esélyed.nem sok ilyen kapcsolat végződik happy end-del.addig ne fogj bele vele semmibe,amíg van párja,ha többet is érez irántad akkor megérti,ha nem csak az ágyra gondolt.
6/12 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, az ágyra gondol ilyenkor a legtöbb férfi és egy kis kalandra, semmi többre. Sőt, lehet, hogy még azt is behazudja, hogy a párjával rosszban vannak, mert úgysem tudod meg az igazat.
7/12 A kérdező kommentje:
Jaj, miért általánosít az utolsó válaszoló? Nem akarok tolakodni, eszem ágában sincs lefeküdni vele vagy akár smárolni is, miközben barátnője van!
2008. nov. 15. 16:37
8/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ilyen a pasi.De köszi a válaszokat!
2008. nov. 15. 16:38
9/12 anonim válasza:
azt hiszem te már a kérdésedre meg is adtad a választ!nem is kellett volna kérdezned,mert egyértelműen azt hiszed hogy ő nem olyan.elfogult vagy vele,azt hiszem jó úton jár a bugyid felé,bocs!de ha majd pár hónap múlva szeretői viszonyban lesztek,és ő még mindig a párjához megy haza,gondolj arra hogy miket írtunk itt.
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm! Tudom, hogy segíteni szeretnél! De ha ő olyan is lenne, hidd el, hogy én nem vagyok!!!!
2008. nov. 15. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!