Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem akar lefeküdni velem, mit gondoljak?
Decemberben kezdődtek a bajok..a férjem kiment kamionozni. Onnantól alapból csak hétvégén tudtunk együtt lenni,de mostanra odáig jutott a dolog h heti 1 mielőtt visszaindul vagy 2 hetente 1... ha próbálkozok elutasít.. ha itthon volt egy hetet akkor sem volt semmi.
Beszélni nem lehet vele..mert undormány módon beszél velem h nem érdekli a téma.
Én már nem bírom tovább nekem hiányzik a szex..
Tanács?
Azt írod, még a kamionba is belementél, ha azt szereti, csinálja.
Na ácsi. Nem így működik egy kapcsolat, hogy nagy kegyesen elengeded dolgozni. Ez azért elég sokat elárul rólad.
Amúgy,.....köztudott hogy a kamionos olyan kb.mint régen a matröz. (Minden kikötőben van valakije ....).
Na most ezt valaki vagy elfogadja , vagy nem.
De mondjuk írtad, hogy csúnyán is beszél veled, aminem túl jó jel.
Igen ez tény sajnos ezt hallottam én is,de megbíztam benne és még azért bízok is.. csak jó lenne ha meglehetne vele beszélni h ez miért van,de olyankor beszél csúnyán amúgy nem. Ez a téma kiveri nála a biztosítékot..úgyh passz semmit nem tudok kiszedni belőle.
Semmi ötletem mi lehet..de lehet elkell kezdenem nyomozni..de mit nyomozzak? Hogy mit csinál külföldön azt sose tudom meg.. bezárult a kör.. :(
Felvetettem neki azt is már,ez nekem is megfordult a fejembe hátha akkor észhez tér vagy lesz valami..de azt mondta h akkor beadhatom a válást..
Úgyh ez nem jött be.. :/
Köszii :D :/ Hát nekem se komolyan..
De köszönöm szépen Mindenkinek a választ :) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!