Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogy érintene, ha feleséged meztelen férfiakat maszìrozna?
"Hatalmas erotikus élmény az elhízott, csoffadt, reumás 60 éves papikat masszírozni."
Exem édesanyja masszőr volt, nem beszélte ki név szerint a vendégeit, de azt mondta, hogy a legtöbb vendége az idősebb, és vannak köztük nem túl kellemes illatúak is.
Igen, nála is bepróbálkoztak perverzek, de ezek általában már telefonban lebuktak.
Engem is megmasszírozott párszor, semmi erotikus nem volt benne, inkább kicsit szégyelltem magam, hogy látja a hátamat.
Amúgy én csak azt nem értem, hogy ha neked nem tetszik a munkája de ő szereti csinálni akkor miért nem válsz el? Probléma megoldva. Keress olyan not akinek más a szakmája és nem zavar. Ennyi.
N
Most mit hisztizel?
Ez a munkája, tetszik vagy sem.
Ha nem tudod elfogadni akkor válj el. Ha nem válsz el, akkor pedig maradj csendben.
De akiknél ez probléma azok nem bíznak a társukban!
Én masszőr vagyok, igaz férfi. És sok nőt és férfit is masszírozok. És igen ez ezzel jár, vannak masszázsok aminél segg is szinte teljesen benne van.
Természetesen az intim testrészek nem látszanak.
De nálam a barátnőimnek ezzel nem volt baja, mert megbíztak bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!