Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szemét vagyok, mert szóltam a szüleinek, hogy évek óta drogozik?
Azért lennék alkoholista, mert kb. negyedévente berúgok? A legtöbb fiatal még sokkal többször és többet iszik, mint én, főleg egyetemista körökben. A drog egész más tészta, tájékozódni kellene.
Jobb lett volna, ha a rendőrséget hívom? Az lett volna a kötelességem. Papíron.
Nagyon elítélem a drogot, szóval elfogult vagyok, de azt kell, hogy mondjam, hogy tényleg szemét vagy.
ELőször is, nagykorú, másodszor évi 1 az semmi, ezzel egyetlen egy elvonóra nem veszik fel, hanem körberöhögik.
A te 2-3 havi részegséged sokkalm undorítóbb és gyakoribb. Mikor mész elvonóra? Mutass neki példát.
Persze, alkoholmérgezésbe még senki nem halt bele.
Az alkohol sokkal addaktívabb és sokkal jobban tönkreteszi a szervezetet. Csak a történelmi háttere miatt nincs betiltva.
Ha nem lett volna alkohol és most találták volna fel, akkor tiltólistás keménydrog lenne.
Dolgok a történetben, amik külön-külön is azakítóoknak minősülnek egy értelmes nőnél:
1. Falhoz szorítás
2. Zsarolás
3. Rágalmazás
4. Sz*rkevekés, ráadásul a szülőknél
5. 2-3 havonta berúgás
Modern társadalomban, ahol jeleskedik a tudomány, nincs olyan, hogy valami a történelmi háttere miatt nincs betoltva. Egyszerűen teljesen ártalmatlan dolog évi párszor felönteni a garatra.
Nagypapám minden nap ivott egy kis sört, bort, egész életében, miért élt akkor 88 évet? Öreg drogos miért nincs?
A hányásodba még te is belefulladhatsz vagy kaphatsz tüdőembóliát, de a kanál vízzel is lehet embert ölni. A lényeg, hogy mindketten hiteltelenek vagytok az erkölccsőszködésetekkel, mert mindketten szerhasználók vagytok, még ha nem is függők. A különbség csupán annyi, hogy te egy legális drogot használsz nagyobb rendszerességgel, míg ő egy illegálisat kisebb rendszerességgel. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem kéne innod és a csajnak sem bogyózni. Nem azért, hogy hitelesen oszthassátok az észt, csak azért, mert egyik sem egészséges. Bár én még dohányzom, szóval zárójelbe is tehetitek amit írtam, csak mondom.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!