Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végét jelentené? Hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végét jelentené? Hogy lehetne helyrehozni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt van két gyerekünk.

Kicsi 4 hónapos kb 10hónapja úgy érzem, hogy megváltozott minden.

Alig beszélgetünk ha mégis akkor kb mindig a gyerekekről vagy pedig veszekszünk.

Nagyon hamar zokon tudjuk venni azt amit a másik mond. (Ez mind kettőnkre igaz)

Úgy érzem mintha csak lakótarsak lennénk.

Egyre zárkózottabb(sokat vonul el ha itthon van) én meg vágynék egy kis felnőtt társaságra (akár 10 perc tartalmasabb beszélgetésre)a nap végén. De ez nem szokott bekövetkezni.

Semmit nem teszünk a kapcsolatért és így már csak sodródunk . Ha ezt szóvateszem akkor azt kapon, hogy ez nem igaz, miért mondom ezt. Ha mondok valami ötletet mit csinálhatnák, hogy javuljon a helyzet akkor bólintrá hogy jo majd de sose jön el a majd.

Szóval teljesen egyedül érzem magam. Néha jobbnak látom a szakítást néha meg még küzdenék de ezt a problémát a párom nem így látja. Ő szerinte csak a gyerekek miatt távolodtunk el egy kicsit de majd lassan minden helyre áll. De ahogy látom, érzem őt ez nem is zavarja.

Van értelme küzdeni? Ha igen hogyan? Járt már valaki hasonló cipőbe? Mi lett a vége a történetnek?

2019. aug. 24. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
7év... kb. mindenki átesik ezen, de legtöbben vagy tudják kezelni egymás közt, mert azért ennyi idő alatt kiismerik a másikat, vagy könnyebbik utat választják és megcsalják, oda-vissza a másikat, vagy külön is mennek.
2019. aug. 24. 00:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló kihagyta azt az opciót, hogy vagy megoldják mert szeretik egymást...

Milyen fura opció, nem?

2019. aug. 24. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#2: igen, bár 7 év után kicsit másabb a "szeretet" mint a kapcsolat elején. Akkor még inkább szenvedélyes volt, ennyi idő után már sokszor átmegy megszokásba is, és a szenvedély is mérséklődik.
2019. aug. 24. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is hasonlo a helyzet csak mi 15 eve vagyunk egyutt.En vagyok a ferfi de engem idegesit jobban ez a helyzet.Mi amugy jol ellennenk de most valami hianyzik.1 Gyerek van meg remelem csak egy hullamvolgy ez.
2019. aug. 24. 02:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a férjednek. Ez egy hullámvölgy, amit most te érzel meg jobban. Ő ezen lehet, hogy átesett már, ezért mondja azt, hogy idővel jobb lesz.

Azzal semmit se tudsz csinálni, ha a gyerekek kicsik, és nem lehet mellettük annyit romantikázni.

Te mit teszel azért, hogy jobb legyen? Mondjuk este odabújsz beszélgetni? Vagy hozol fel a gyereken kívül témát?

Mekkora a nagyobb gyerek? Mióta vagy otthon velük?

Lehet, hogy te most értél el a mélypontra, ki akarsz mozdulni, sok volt a négy fal között.

Kicsit ki kell moccanni! Ez lehet az, hogy a férjed vigyáz a kicsikre, amíg elmész bevásárolni. Vagy kicsit sportolsz. Setàlsz. Mindegy, csak ne otthon és a család nélkül. Hetente, havonta, attól függ, hogy mennyi időre tudsz kiszakadni gond nélkül.

Együtt, családi programokat is kell csinálni. Állatkert, strand, séta a parkban, stb. A 4 hónapost oda viszed, ahova akarod, alkalmazkodjatok egyelőre a tesóhoz. De fontos, hogy ti is élvezzétek. Így erősödik a kötődés, és te is kimozdulsz.

Nàlad a hormonok is még erősen befolyásolják a hangulatod. Kb. ilyenkor van egy fordulópont hormonàlis téren, mikor a haj is hullani kezd rendesen, és a hangulat is nyomott. Figyelj oda magadra, hogy ne legyen belőle depresszió!

Baba-mama klub is biztos van a közelben. Egyre jó: lehet talàlni olyan barátnőt, akinek hasonló korú a gyereke, és össze tudtok járni beszélgetni.

Nem a férjed az egyetlen felnőtt, akivel -beszélgetni lehet! De arra figyelj, hogy az ilyen életunt meg válófélben lévő anyákat kerüld, mert csak lehúz.

2019. aug. 24. 07:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Én próbálok minden este beszélni vele, milyen volt a munkája, min dolgozik most, milyen volt a napja és hasonlók. De erre is azt a választ kapom, hogy majd kesőbb beszelünk. Odabujni is probalok de az is inkább elutasítással jár.

Családi programokra is alig lehet rávenni ő mindig inkább pihenni akar. Ami kb abból áll, hogy majdnem egész nap alszik.

Így lényegébe mikor itthon van akkor is úgy érzem egyedül vagyok a gyerekekkel.

3.5 éves a nagy most fogja kezdeni az ovit szóval kb 4 éve vagyok itthon.

Kicsi születésé előtt egy évet dolgoztam heti pár nap igy volt egy kis "szabad" időm.

Igazábol tartok a depressziótól mert van hogy tényleg nagyon egyedül érzem magam és hiába mondom neki csak legyint vagy jajj ne mondjak ilyet.

2019. aug. 24. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is kezdődő depresszió. Azért nagyítod fel és látod megoldhatatlannak ezt a dolgot. Valóban nem súlyos probléma. Simán helyrehozható, ne izgulj. És keress fel egy pszichológust, mielőtt nagyon belecsúszol!
2019. aug. 24. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi történt veletek azóta?
2020. nov. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!