Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Undorítóan néz ki.
Figyelt kérdés
Van egy lány akit neten ismertem meg.. Bele estem! Pedig nem is láttam hogynézki.. :( Tegnap mutatott képet és elhánytam magam. Dzsumbulyos szemöldök.. Rágott körmok. Ápolatlan kócos haj.. A szemöldökét még valami dzsungelben lakott gorilla is megirigyelné.. :( Mit csináljak..? Szerintem. :((2010. júl. 13. 16:42
12/21 anonim válasza:
Ja,mondjuk úgy,hogy lejön a fáról,és felegyenesedik végre :DDDDD
15/21 anonim válasza:
Anno középiskolásként irtunk scripteket IRC-re, amik a bejövő szókombinációk alapján dobtak vissza válaszokat (időnként kelekótya válaszokat adott, de sebaj). Feltettük egy női néven aztán csak hagytuk, hadd fusson. Végül egy 16 éves csávó belezúgott a scriptbe. Azt hittem leesek a székről, mikor elolvastam a logot :D
Na ennyit a cseten ismerkedőkről! :P
16/21 anonim válasza:
Fizesd be egy teljes tatarozásra, hátha jobban fog kinézni. Ha meg nem akarod/tudod, akkor megszoksz vagy megszöksz :)
17/21 anonim válasza:
figyelj,ha jófej akkor legyél a barátja,és vezesd rá szépen,h tegye rendbe magát
18/21 anonim válasza:
Az még nem probléma, hogy rágja a körmét.
Egyáltalán nem szedi a szemöldökét?
Amúgy figyelj. Nem ő a legrondább lány a világon, és mivel nem volt köztetek semmi, barátkozol vele tovább, ennyi.
19/21 anonim válasza:
Hogy lehet valakibe beleesni ugy hogy nem is láttad?Oo
20/21 anonim válasza:
Szerintem küldd el a vivába a randikommandóhoz, azok majd embert faragnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!