Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a baratom miutan minden draga cuccot megvesz maganak?
Konnyen jott penz konnyen megy el! Gondolom nem izzadt meg a penzert amibol veszi a cuccokat. Nem becsuli a dolgokat meg.
De lelki problema is lehet, nem tud orulni igazabol semminek, de abban a pillanatban amikor megveszi a laptop-ot, vagy barmit, azt gondolja ettol boldog lesz! De megsem boldogitja a dragan vett targy. Valahogy a boldogsagot keresi talan.
Egy kozeli hozzatartozom is ugyanilyen mint ahogy te leirod, egyertelmu nala a lelki gond meg a gyerekkorabol.
Azt gondolja hogy az a targy boldogga teszi, de rajon hogy nem lett boldogabb. Aztan megint es megint egyfolytaban vasarol csak. Mindegy mit, csak vehessen valamit.
Múlthéten tanultam erről a fogyasztótípusról. Ő az újító kategóriába tartozik, aki nem bír ellenállni az újdonságoknak, azonnal meg kell vennie. Azonban a gyorsan fejlődő világban 2 hetente valami fantasztikus kütyüt kidobnak, így a már megvett tárgy nem elégíti ki a újdonság iránti vágyát. Neki már az új kell, így szépen neked adja, és szerintem szeretné, ha téged is érdekelnének ezek a dolgok.
Petranova
koszonom, a valaszokat mindenkinek!!
UTOLSO VALASZOLO,en is erre gyanakszom,valami lelki problema 'elnyomasa' lehet az oka,mert valoban semmi nem ragadja meg igazan,hosszabb ideig.Esteleg meg gondolok arra is,hogy ő elszeretne halmozni mindenfelevel,viszont tudja hogy ilyen ajandekokat csak ugy nem fogadnek el tole.
3-ik valaszolo,en tenyleg nem dicsekszem,kerdesnek szantam,mert fura ez az egesz nekem.
De koszonom!
Szia, harmadik vagyok!
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak kapásból ez ugrott be. Bosszúból mindenki jól le is pontozott:)Na, csak azt akartam még mondani, h a családi kapcsolatok témakörben volt egy kérdés pár napja, valami olyasmi,h hogyan szoktassam le a férjem a vásárlási szenvedélyről, nézd meg azt is, hátha találsz vmi okosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!