Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem féltékenykedtek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem féltékenykedtek, ha a barátotok más lányokkal chatel?

Figyelt kérdés

A lány tud a kapcsolatotokról, nem találkoztak évek óta csak chatelnek, de szoktak "mélyebb" témákról is, pl a lány elmeséli neki a kalandjait más csávókkal, magánéleti dolgokról is szoktak.

Jogosan zavar vagy engedjem el a témát? 21L

2019. aug. 15. 08:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az én barátom nem ilyen, ki van virágozva de más nőkre rá se néz ha velem van, a csajjal se chatel mikor együtt vagyunk, sose mesélt róla sztorikat max ha rákérdeztem egyszer, hogy ki ez, akkor annyit, hogy volt osztálytársa és chatelgetnek néha.

Sosem volt ez a másokkal flörtölős típus, tudom és érzem hogy szeret, csak sajnos azt nem veszi észre ha rá hajtanak már. Volt ilyen korábban, mikor egy bulin ráhajtott egy csaj, én is ott voltam és nem viszonozta egyáltalán, de nem is esett le neki, hogy ez már flört volt...

2019. aug. 15. 09:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nincs vész. Helyén kezeli a dolgot ahova valo. Csak chat es semmi mas a levegöben. Erzelmek csak a baratnöje fele vannak. Becsüld meg azt aki erre kepes.

Mert hidd el millio az EQ hianyos aki szerelmesen repked a nökre.

2019. aug. 15. 09:15
 13/18 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%
#8: helyből írtad ezt a hülyeséget, vagy nekifutásból?
2019. aug. 15. 09:16
 14/18 anonim ***** válasza:
22%

Utolso

Alapelv az is hogy smpl szerelmi banatossal sem jövünk össze mert amikor felepül mar lèp is es csak mankonak hasznalt.

Van ennek az az arnyalata is hogy kapcsolatban kivirulnak az emberek igy jobban is tapadnak ra.

Millio dolog van aminek ez a pazichologiaja abszolut nem hülyeseg. Hanem teny.

2019. aug. 15. 09:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Pl munkahelyek. Ha vki szerelmes munkahelyen is kedves vicces lesz hirtelen a kolleginaval.

Annyira tipikus az ilyen is.

Nm

2019. aug. 15. 09:24
 16/18 anonim ***** válasza:
21%
*nem csak akkor lepnek felre ha otthon nincs minden rendben hanem akkor is amikor full szerelmesek lesznek megnö a potencial bennük
2019. aug. 15. 09:25
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
*tisztelet a kiveteleknek akik tudjak hogy a baatnöjüktöl boldogok es ezt a boldogsagot csak a baratnöre vetitik ki!
2019. aug. 15. 09:38
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Attól függ, hogyan csetel vele. Amit te leírtál Kérdező, az a fajta nen zavar. Tényleg csajhavernak tartja.

Mesélek egy egyértelműen egészségtelen szituációt, itt látod mi a különbség a tiédhez képest.

Exem minden volt csajával "hatalmas barátok" maradtak, de kb csomó másik csajjal is csetelt folyton. Folyton ő kereste őket(!), akár minden nap(!), hívogatta őket programokra (!!!) (mozi, kávé, akármi), ezekről nyilván nekem semmit nem mondott (!). Majd amikor kiderült, most kezeit, hogy minek mondja, hisz a programok nem voltak lefixálva.

Szóval szerintem érzed, hogy nálatok ez sokkal korrektebben zajlik.

30n

2019. aug. 15. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!