Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok hűséges maradni ha szeretem a másikat sem. Ilyen maradok?
Figyelt kérdés
24 leszek idén. Idáig nem volt olyan Pasi akit nem csaltam volna meg. Van egy régi pasi akivel sokáig kavartam össze nem jönnék vele de nagyon jó volt vele a szex és nagyon tetszik is viszont idősebb nálam 17 évvel,mindig vissza keveredek hozzá vagy amikor egy jóképű pasi van a képben akkor sem tudok nemet mondani. Nem tudom őket ki zárni az életemből. Most is van egy fiú akivel 3 hónapja randizom. Egy főnyeremény de már 2x le feküdtem az exemmel. Nem akarom őt sem el veszíteni de ezekről sem tudok le mondani. Én miért vagyok ilyen? Szeretnék büszke lenni magamra, hogy fontosabb annál valaki, hogy engedjek a kísértéseknek de nem megy2019. aug. 14. 09:05
1/9 anonim válasza:
fel kéne már nőni.. (agyilag is)
2/9 anonim válasza:
Ne gyere össze senkivel, ha inkább összevissza dugni akarsz. Ilyen egyszerű.
3/9 anonim válasza:
1, Nem nem tudsz, hanem nem akarsz. Nagy különbség.
2, Keress egy olyan pasit, aki nyitott kapcsolatot akar.
4/9 anonim válasza:
Biztos hogy te igazi párkapcsolatra vágysz?
Miért akarod magadra erőltetni? Egy databig ne akard.
Egyébként ha igazán akarnád menne. Ezétt vagyunk emberek, nem ösztönlények.
5/9 anonim válasza:
Jobb, ha sosem kezdesz párkapcsolatba. Maradj szingli.
6/9 anonim válasza:
Igen. Ilyen a személyiséged. A megcsalás mindig egy döntés, de aki így él, az nem változik. Ha egy ideig be is csapja magát, az első krízisnél feladja.
7/9 anonim válasza:
Poliamória.
Keress olyan partnereket, akiknek ez oké, akik a szeretetet értékelik, nem valami buta szabályszerűséget.
Ha velem lennél, én erről még ugyanúgy szerelmes tudnék beléd lenni, sőt tetszene, hogy megéled az életed.
8/9 anonim válasza:
Itt tényleg nem arról van szó, hogy nem tudsz hanem nem akarsz ellenállni.
Szóval ezt magadban tisztázd...
9/9 anonim válasza:
Hát inkább foglalkoznál többet a tanulással, főleg magyar nyelv és irodalommal... Addig sem csalsz mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!