Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom elfogad tőlem pénzt és kb mindent felezünk? L
Egy hónapja vagyunk együtt. És már a 2. randin elfogadta,hogy én fizessek. Én csak udvariasságból mondtam,hogyfizetek ő azonnal el is fogadta...ami nekem már akkor nagyon fura volt.És most is így udvariasságból mondom neki,hogy visszaadom valaminek az árát, 1500ft. mire azonnal jó ,adjam :d
Ezekből ítélve nem valami gáláns igaz? Ez normális? Más pasik is iylenek? Idősebb 5 évvel tőlem, ő már jó páv éve dolgozik,elég jól keres amúgy. Én is dolgozok,de diákként még...
Nekem szükségem van arra,hogy a pasi legyen gáláns..és itt nem arról van szó,hogy vegyen autót és vigyen el nyaralni...hanem egyszerű dolgokat fizessen...
Minek ajánlasz fel dolgokat,ha azokat nem gondolod komolyan, csak udvariasság van mögötte??
Azt sem értem,hogy 1 hònap után miért várod el,hogy gáláns kegyen,és szinte mindent ő fizessen.
Megbeszélheted azt is,hogy felesben.Ha meg erre sem telik,akkor ismerkedj olyannal,aki minden fizet neked.
A Te hozzáállásod sem szimptikusabb,mint az övé.N37
na miért ajánlom fel? mert így szokás? szerintem senki nem fizetne csak úgy önzetlenül :D és ő miért nem mondja a szembe,hogy amúgy elvárja,hogy felezzünk és miért vár arra,hogy én mamgamtól mondjam?
lehet a haverjai mondják neki,hogy ahh ez a csaj tuti csak le akar húzni (amúgy még nem ismerem őket ,csak tippelek itt magamban xd) és hogy inkább ne is álljon semmit,vagy fene tudja....
"szerintem senki nem fizetne csak úgy önzetlenül :D"
De, a saját fogyasztásunkat fizetjük, vigyori.
Amúgy látjátok, EZÉRT utálom az ilyen ILLIK dolgokat. Mert a pasik azt mondják, figyelik, hogy előveszed-e a tárcádat, és akkor bólintanak, hogy rendben, de nem engedik, hogy fizess. Csak a színjáték kell nekik. És sok nő megtanulta ezt a színjátékot, mint a kérdező. Illikből úgymond előveszi a tárcáját, de nem akar fizetni. Tehát a szándék nincs meg benne, muszájból fizet.
"szerintem senki nem fizetne csak úgy önzetlenül :D"
Akkor megfejtetted, hogy miért nem szeretik a férfiak fizetni a potyalesők dolgait. Elvárod a programokat, de felezni már nem akarsz. Remek hozzáállás.
Na ne mondd,így szokás?szerintem nem,az én köreimben,ha felajánlok valamit,azt nem azért teszem,hogy visszautasìtsák,mondván,jaj nem dehogy nem kell fizetnem.Ha felajánlom komolyan gondolom,ha meg nem akarom,nem ajánlom.
Egyre inkább miss pic$ânak tűnsz.
Ennyire még a barátnőim se spúrok,pedig azokkal nem dugok te pedig igen a pasiddal.
Én nem lennék ilyen pasival. Nem kell mindig neki fizetnie de 70% illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!