Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetek vele vagy felejtsem el?
van egy régi jó barátnőm, de mostmár nem tartjuk a kapcsolatot. az ő volt barátja akivel még régen jártak(több éve) az nekem nagyon megtetszett és ő is belém van zúgva(meg is mondta)
szóval rosszul esne annak a lánynak hogy én az ő régi barátjával járok?
a másik gond az hogy van az én volt barátom
akit még szeretek és még újra összetudnék vele jönni, de nem nagyon megy.
viszont ez a fiú aki a barátnőm volt barátja nagyon messze lakik innen
szóval nem tudom eldönteni mit tegyek..
távkapcs,nagy távolság nemjó abba eleve ne menj bele..hátt biztos nem fog örülni a csaj h az exével jársz de majd megszokja:)
a régi barátoddal miért nem megy?:)
a régi barátommal azért nem megy mert soha nem tartja be a szavát.. mindig elhív sétálni de nem jön el.. lekoptat szóval őt megpróbálom elfelejteni..
a barátnőmet szerintem nem nagyon érdekelné hogy én az exével járok mert az nem volt igazi kapcsolat mert kicsik voltak. több éve volt az akkor voltak 7-8 évesek...
én most vagyok 14 éves a volt barátom 16 a barátnőm 14 az ő volt barátja most lesz 15...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!