Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párodnak milyen idegesitő szokásai vannak?
Nekem a hangos rágózás, amikor minden mondat végére odarakja hogy érted, tudod.
Túlzott tisztaság mánia (finnyásság).
Hogy kényszeresen piszkál valamit, rágja a körmét. Ha náthás nagyon ideges lesz.Néha túlzásba esik a szeretgetéssel.
Horkolás idegesit, de ő nem csinálja.
Ennyi jutott eszembe hirtelen. :)
A férjem régen nagyon sokat csikorgatta a fogát éjszaka. Tudtam hogy nem az ő hibája de eleve nem vagyok túl jó alvó(vagyis de,csak elaludni alszok el nehezebben) így sokszor voltam emiatt feszült pedig. Szerencsére a helyzet azóta jó nagyon ritkán jön nála elő általában akkor amikor túlhajtja magát. Ilyenkor szépen elvonulok a nappaliba és ott alszok.
Illetve a baráti társasága elég sűrűn talál ki magának új hobbit. Tök jó, hogy a férjem mindenhez IS ért: horgászás, kenuzás,hegymászás, mixerkedés, búvárkodás, borkészítés, különböző sportok illetve világháborús cuccok gyűjtése de a nagy lelkesedés tart max fél évig aztán próbálja lepasszolni a sok szirsz*rt amit megvett. Szóval így van nálunk otthon evező, vagy 200 pohár, katonai replikák amikre rá se néz de akkor ott ugye nagyon kellettek :D De a haverjai is ilyenek, lelkesítik egymást hogy na most ők akkor megváltják a világot aztán persze vagy ráunnak, vagy nem tudják finanszírozni. Aztán persze belátja, hogy oké ez nem nekem való és szépen eladogatja a dolgait. Eljárnak néha focizni, sörözni, kirándulni részemről teljesen rendben van.
Ha egymás utána több kérdést teszek fel neki üziben akkor csak az utolsóra válaszol, ritkán válaszol csak mindre. Amúgy semmi extra nincs eddig ami zavar:D
19L 22F
Úgy horkol, hogy remegnek a falak, szóval nagy szerencséje van velem, mert engem még ágyúdörgetéssel se lehet felébreszteni. :D Kissé munkamániás, képes néha úgy belemerülni a munkahelyi dolgaiba, hogy napokig nem vesz másról tudomást. Nem zavar különösebben, van ezer saját dolgom, amivel el tudom magam ilyenkor foglalni.
Baromi lassan, kényelmesen szereti csinálni a dolgait, lassan készülődik, egy óra és hatszáz ébresztő, mire kikel az ágyból.. Én ezerszer gyorsabb vagyok mindenben, de már megszoktam, hogy mellette lassítanom kell, csak az elején idegesített a dolog.
Imádja nyolcvanezerszer elsütni ugyanazt a faviccet.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ami kb. semmi és nyilván ezek miatt nem hagynám el. Nekem is megvannak a kis dolgoaim, amik őt idegesítik, senki se tökéletes, minden ténylegesen fontos dologban pedig simán passzolunk és nagyon kevés dologban kell csak kompromisszumot kötnünk.
Ki számára idegesítő? Még jézus is idegesítő volt, mert sok ember annyira beteg volt körülötte.
Engem semmi sem idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!