Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg korai lenne megismerni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg korai lenne megismerni a barátait?

Figyelt kérdés

Még nincs egy hónapja, hogy együtt vagyunk a barátommal. Meghívták egy baráti összejövetelre, amire hívott engem is. Nekem ez nagyon jól esett, úgy érzem, felvállal, érek annyit neki, hogy bemutasson a barátainak. De amikor egy barátnőmnek mondtam ezt, azt mondta: "de gyorsan haladtok".

Tényleg gyors lenne?

Huszonévesek vagyunk.

2019. aug. 7. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Én pár nap után megismertem a barátait.
2019. aug. 7. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Egy hónap után nyaralni mentünk baráti társasággal. Nyár van, ilyenkor vannak inkább közös programok, jobban ráérnek az emberek, ki kell használni a lehetőséget.

A barátnődnek meg az égvilágon semmi köze hozzá, hogy hogy éled meg a kapcsolatodat. Még ha mondjuk arról lenne szó, hogy egy hónap után összeköltöztök, vagy gyereket vállaltok (mert ilyet is láttam már!), akkor esetleg jogos lenne a véleménye... de így?

2019. aug. 7. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Mindenkinek más a tempója. Szerintem nem korai és ezek szerint a barátodnak sem :) Jó mulatást!
2019. aug. 7. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

De kettyós a barátnőd.

33/f

2019. aug. 7. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

A párom az első randi utáni napon mutatott be a szüleinek, egy hét múlva meg egy nagy családi rendezvényen voltunk együtt. Ott volt az összes rokona. A barátait is pár nap után ismertem meg. 10+ éve vagyunk együtt.

Mindenki úgy ismerkedik meg a párja barátaival és rokonaival amilyen ütemben az nekik megfelel. A ti tempótok egyáltalán nem gyors. Teljesen normális. Érezd jól magad!

2019. aug. 7. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
1 hónap után nem túl gyors. Még nekem sem, pedig én aztán rohadtul nehezen tudok elköteleződni :D
2019. aug. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!