Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miután meghódítotok egy nőt, tényleg alábbhagy az érdeklődés és másfelé tekintgettek?
Szerintem ez a pasitól függ. Ha ő olyan, hogy csak addig érdekli valaki (de amúgy szószerint mindenki), amíg meghódítja; és utána le se..
Na szóval, tehát akkor ez a férfi személyiségén múlik. Hogy csak úgy kihívásnak tekinti, hogy mindenkit felszedjen, mindenki behódoljon neki, minden nőt levegyen a lábáról, és így kvázi játékból, szórakozás-képpen csinálja ezt, vagy mondjuk komoly kapcsolatot keres.
Na jó, most eszembe jutott mégegy; lehet, hogy pl sokan nem szeretik, ha pl mondjuk a net körül forog az élete; valaki pedig esetleg azt látja, hogy a másik sokkal intelligensebb, vagy sokkal butácskább, mint ő, és azzal riasztja el, stb. Vannak-e pl saját gondolatai, vagy pl csak másoktól betanult, és egységes, általános, elvártnak hitt, álláspontnak hitt sémákat fújja. Amiről azt gondolja, hogy a másik azt várja el tőle, hogy azt mondja, mint véleményt. És akkor pl,hogy lehet -e vele értelmesen, tartalmasan beszélgetni, vagy pl csak egy esetleges "divatember", sablonember. De lehet az is, hogy valaki meg mondjuk pont azt keresi.
(Mondjuk én nő vagyok; szal én nemtom.)
Nem hóditgatok senkit.
Ha az elejétől kezdve nem kölcsönös minden akkor alapból hagyom az egészet.
Milyennek kell lennie?
Zsák a foltját...
Nálam az volt, s lenne a mérce, hogy ne legyen kötözködő hárpia. Ahogy az itt lévő hölgyek 99%-a...
29 éve vagyok a párommal. Nincs kettős mérce.. Egyformán szerettük, egymás rokonait.. Ami itt nincs... Itt az uraknak, Tilos a saját rokonaikat szeretni, de a házisárkány jó édesanyját is iszeníteníteni kell.
Amit szabad az egyiknek, azt a másiknak is. Minden téren..
Ez így van...a férfinak bezzeg mindig el kell fogadnia az anyósát apósát, a felesége drága szüleit...és alap, hogy mindig náluk legyen először minden, a feleség vagy akárcsak barátnő szüleinél.
A férfinak a szülei azok mind másodlagosak, azokkal nem muszáj beszélni ha nem akar, és oda ráérünk elmenni majd karácsony 2. 3 . napján...először mindent a drága anyósnál kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!