Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsem tudom elengedni?

Figyelt kérdés

En 26 ,ex-parom 37 eves.

2,5 eves kapcsolatbol 6 honapja leptem ki,nagyon nehez szivvel,mert szerettem őt,kolcsonos volt,jol megvoltunk,viszont ő egy kicsapongo tipus,nagy szoknyapecer,nem tudja megallni,hogy ne "nőzzön".(kb.minden kapcsolata emiatt ert veget).Testileg -lelkileg kikeszitett es nem fogta fel,mit muvel.Probalok gyulolettel gondolni ra,hogy elnyomjam az elotoro pozitiv erzeseket.Azota van neki is uj baratnoje,nekem is egy jol mukodo kapcsolatom.Megis,egyre tobbszor almodom rola es uj baratnojerol,az ejjel pl.azt almodtam,hogy mar varandos a baratnoje.Kikeszit ismet ez az egesz,pedig ugy erzem,nem tudnek tobbe vissszamenni hozza,mert sosem tudnek bizni benne.MIT TEGYEK??

2008. nov. 14. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nemt tudom mit mondhatnék...

"Gyűlölöd, mert nem gyűlölöd" erről van szó, nem?

Az az igazság tudom mit érzel, hasonló helyzetben voltam, kikészitett a párom lelkileg, olyan szintem hogy minden második nap zokogtam miatta, a bántásain, a bizalmatlanságai miatt...én úgy döntöttem nem engedem el, ahhoz túlságosan szeretjük egymást...

Nemtudom mit tehetnél...milyen kapcsolatban vagytok most? beszéltek egymással? a párod tudja hogy gondolsz az exre néha néha?

Nem hinném hogy működhetne ismét a kapcsolat...azon a véleményen vagyok, 37 évesen ha valaki még "szoknyapecér" nem nagyon fog változni...próbálj meg nem gondolni rá, és nem felemlegetni a szép dolgokat. ara gondolj milyen volt amikor bántott, mennyire szeretett ha elment egy másik nővel és "elengedett Téged"...próbál minél többet a jelenlegi pároddal lenni, és vele elképzelni a jövőt...

Sok sikert, boldogságot:) üdv

2008. nov. 14. 16:52
 2/2 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszt!!

gyulolom,mert meggondolatlanul elszurta a kapcsolatunkat.Mostmar nem beszelunk,eleinte meg probalt visszahoditani-sikertelenul(latszolag,mert szakadtam meg,de ugysem engedem neki).Napkozben semmi gond,joforman eszembe sem jut,viszont allandoan megalmodom.Most oda juttam,hogy mar eloe irtozom,hogy ismet rola almodom ejszaka,es az kihat az egesz napi hangulatomra:(

2008. nov. 14. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!