Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Napközben keveset beszélünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napközben keveset beszélünk, ez nekem nagyon furcsa. Működhet?

Figyelt kérdés

Eddig a párkapcsolatok elején minden online töltött pillanatunkban beszélgettünk az exeimmel Messengeren. Jó is volt, amúgy is szeretek emberekkel beszélgetni, barátokkal is. Jó volt, hogy mindig leírhattam, ami éppen történt velem, ami éppen eszembe jutott, jött is rögtön a válasz.

Most viszont olyan sráccal jöttem össze, akire ez nem jellemző. A randizós időszak alatt se beszéltünk túl sokat neten, élőben viszont jól elvoltunk, nem voltak csendek és csak egymásra figyeltünk. Mondtam neki, hogy beszélhetnénk többet Messengeren, mondta, hogy ő nem nagyon szeret írogatni, de azóta azért többször keres. Talikon mindig rákérdez, mit csináltam az elmúlt napokban, meg ő is rengeteget mesél, tehát úgy érzem, érdekli, mi van velem és szívesen beszélgetünk, de csak személyesen. Az a helyzet, hogy magától ritkán ír, mindig én dobok be újabb témát, amire válaszol is, de nem akarom, hogy rosszul érezze magát, hogy úgy érezze, rátelepedek, ezért csak 3-4 óránként írok valamit.

Nem tudom, miért, de úgy érzem, megéri érte egy új szokást felvenni. De attól félek, hogyha beleszeretek, akkor többet akarok majd kommunikálni és remélem, ő is, de félek, hogy ő majd a szerelem kialakulása után se...

Van itt valaki hasonló helyzetben? Hogy működhet egy ilyen a kapcsolatban?

2019. júl. 31. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Én igénylem a netes locsi fecsit...és szerintem a többség is, mert már ilyen net függő generáció vagyunk. Még sok 30-as 40-es is simán! Nekem először van olyan párom, aki utál chatelni és fogalmam sincs működni fog-e. Gyerekesnek hangzik, hogy ez probléma, de nem az.
2019. dec. 4. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
"mert már ilyen net függő generáció vagyunk" - Akinek a szülei a kezébe nyomták a kütyüt, mert addig is csendben van a gyerek és nem kell vele foglalkozni, az valóban könnyen válik függővé...
2019. dec. 4. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Én megőrülnék, ha elvárnák az óránkénti többszöri írogatást minden áldott nap.
2019. dec. 4. 22:00
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Lol ezt a kérdést én írtam még a régi regisztrációmmal :D

Update, csak velem nem akart chatelni, másnak írogatott elég sokat, különösen az exének, akivel csalt :D amúgy 19 szeptemberig voltunk csak együtt. És továbbra is tartom, hogy fontos az online történő kommunikáció is, szerencsére a párom is egyetért ebben :)

2022. febr. 19. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
30%
#14 na, nem lepődtem meg, hogy ez lett a story vége. Én is megtanultam már, hogy akit igazán érdeklek, aki szerelmes, az nem csak este kíváncsi rám. Ahogy én se rá.
2023. jan. 17. 12:41
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
14-15. Full egyetertek!!!!
2023. jan. 20. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:
23%
Figyi, aki szerelmes, azt az is erdekli, hogy ma delutan 15:04 perckor megettel 5 szem mazsolat.
2023. jan. 20. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!