Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok az olyan stílusú pasikról, mint amilyen Tupac Shakur volt "2 america most wanted" videóklippben?
Felirattal linkelem azoknak, akik nem beszélnek jól angolul:
https://www.youtube.com/watch?v=EyH-GrqbX3w
Tupac (0:34-től) véres, fehér ruhában úgy jelenik meg, mint egy gengszter pasi, de nem az az agresszív fajta, hanem az a határozott, magabiztos. Amolyan igazi rosszfiú, aki képes felszedni egy csajt a diszkóban, és haza is tudja vinni.
Bejönnek ezek nektek, vagy jobban tetszik inkább az átlag pasi, akikben van egy kis frusztáció?
Röhejes.
Nem csak ez a kategória van, meg a frusztrált. Én a harmadik opciót választom. ;)
Mondjuk arra nem számítok, hogy itt valaki is azt mondaná, hogy bejön nekik ez a karakter, hiszen a nők a hírnevüket óvni akarják, és kicsit ciki felvállalni, hogy egy gengszter pasit vonzónak találnak.
Én erre csak annyit mondanék viszont, hogy elég sokat voltam az éjszakában, ahol gyönyörű nőkkel találkoztam, és azok közül szinte egy sem volt olyan karakterrel, akiket is itt vonzónak fognak mondani. Egyetlen "párkapcsolat alapanyag" pasit sem láttam 10/10-es csinos, miniszoknyás nők társaságában. Azok vagy a barátnőjükkel voltak, vagy kemény pasik társaságában.
Update:
Tupac Shakur nem volt gengszter, csak annak volt beállítva. Egyébként nagyon értelmes ember volt, aki dalokat írt például a tinédzserkori terhességről, vagy arról, hogy tisztelnünk kell a nőket.
"mert túl sokat tudott a háttérhatalmi elit dolgairól"
Ahogy elvileg Michael Jackson meg Elvis is. Mindig van egy-egy ilyen összeesküvés-dolog.
"Tupacot azért nyírták ki, mert túl sokat tudott a háttérhatalmi elit dolgairól."
Ez valóban elképzelhető. A "Violent"-ben arról énekel, hogy őt el akarják hallgattatni, de ő fel fogja nyitni az emberek szemét, stb... Hát igen, kár érte, hatalmas ember volt.
Jó, persze nem volt az, hanem olyan bohóc volt, mint itthon a Ganxta Zolee meg a Dopeman, ilyen álgengszterkedő stílusban. Valószínű ezt kajálta a '90-es évek elején a nép, erre volt igénye az őt hallgató népcsoportnak.
@III.Edricus Anxious
Elvileg Jackson a halála előtt attól rettegett, hogy meg akarják ölni. Nem tudjuk mi van a sztárvilág hátterében. Az ugye biztos, hogy turnéra akart indulni, és azelőtt halt meg. Persze, ez összeesküvés-elméletnek tűnik, és nem is hiszek benne, de azért érdekes.
Bocsi, hogy nem vagyok képben egy számomra eltérő kultúrát képviselő celeb dolgaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!